Joj Apri baš sam se od srca nasmijala kad sam pročitala tvoje iskustvo u Ruži. Sjetila sam se svog iskustva kod Mile (mislim da se tako zove ženska) dok je imala salon u Grškovićevoj, a sad je u Medvedgradskoj. Te se naruči unaprijed te juri da stigneš do 16 h jer za farbanje i šišanje i frizuru ne primaju poslije 16 h. I tako lijepo odem ja u naručeno vrijeme, naravno odsjedim jedno sat vremena zaboravljena na stolcu, i kad sam napokon došla na red, uleti jedna poznata faca iz Todorić klana u 19 h na sve moguće triper kombinacije sa kosom do pola leđa, nenaručena, i naravno da ona može. Prisjelo mi odma jer eto kako ni kod he*enog frizera kojeg plaćamo nismo svi jednaki. Točku na i je stavila cifra od 100 DEM, od muke sam jedva našla čekove u torbi, bila sam tamo 3 x prvi, zadnji i nikad više.
A frizure se niti ne sjećam toliko je "dobra" bila. Ovo je bilo jako, jako davno ali je ostavilo gorak okus u ustima.
Inače šišam se kratko i opet sam plavuša i meni je frizer, bila duga ili kratka kosa, mjesečni izdatak jer sjedih je previše. Nisam kovrčava ali imam užasno oštru kosu i tko me god šiša namuči se dobro. Sad sam pronašla napokon frizerku u kvartu, brza, zabavna (neisforsirano već ono ležerno), i odlično šiša.