-
Meni su u Ruži radila vjenčanu frizuru i bila je predivna...no poslije su mi se zamjerili i nikad više nisam otišla tamo.Zeznuli su boju, išli su je prefarbavati i sve mi duplo naplatili. Nikad više.
U međuvremenu sam prvi puta od 18 godine prestala izvlačiti plave pramenove i pustila kosu do pola leđa.I shvatila sam da mi je, vidi čuda, kosa prirodno plava(a i zaboravila sam na svoju pravu boju svih ovih godina) i da mi apsolutno ne treba blajh ni pramenovi . I sad mi kosa dvije godine pramenova nije ni vidjela i super je.
Zadovoljna sam svojom frizerkom u Šibeniku no unaprijed mi je muka kad idem na podrezivanje vrhova(i šiške jer po novom imam šiške) jer je ovo već drugi salon u kojem me mole i kume da mi izvuku par pramenova. Ja pristojno odbijam i govorim da sam savršeno zadovoljna svojom bojom kose(onako je otprilike, boje žita, ne znam kako da je bolje opišem) i moram reći da me već opako živcira taj pritisak da MORAM raditi pramenove.Ma samo par njih, ma samo naprijed,prošli puta sam jedva otišla iz salona bez njih.
Jel im zbog zarade ili zbilja svi moramo biti bar malo prugasti?
Inače u Zagrebu sam sa farbanjem i šišanjem bila jako zadovoljna kod Zanettija, frizerka Tanja.Ne znam jel radi još uvijek tamo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma