Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Zlostavljanja u školama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam UVJERENA da bi novčana kazna imala efekta. Kad bi roditelji platili novcem za nasilje ili uništavanje imovnine
    svojih juniora, brzo bi se osvijestili..
    Nisam bas sigurna..Radila sam u drzavnoj skoli pet godina,sa decom 1.-4.razreda OS..Imala sam slucaj malog huligana,koji je dva puta razbio staklo na ormaru u ucionici i slomio razredni globus(ne,nije mu se omaklo..)..Inace je iz dobrostojece porodice,i kad sam pozvala njegove roditelje na razgovor-dosao je otac sa stavom "pa u cemu je problem,platicemo stetu",a nije ni pomislio da postoji problem u ponasanju njegovog deteta i da se to ipak ne moze platiti ..

Sa drugim delom posta se slazem..

jemma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...4/Default.aspx

prvi razred osnovne ... što reći na ovo?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj jemma prvotno napisa Vidi poruku

ne znam što reći. meni je to tužno. nekako ne mogu vjerovati da je taj mali prvašić baš takav monstrum od djeteta. zašto to treba pisati u novinama? opet, odvajanje sve djece s nekim problemima u ponašanju, u poseban razred mi isto ne izgleda neko super odlično rješenje. po mom mišljenju, trebala bi škola imati nekakav instrument koji prisiljava roditelje na suradnju sa stručnim timom škole. da u suradnji svi zajedno probaju riješiti problem.
    nije mi jasno kako ne mogu izići na kraj s jednim prvašićem. iskreno, ne sviđa mi se ni linč roditelja. a i ko zna šta je tu sve nadodano, malo rekla i kazala isto nije isključeno.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam definitivno za kazne roditeljima.
    Ako dijete počini težu krađu, ubije nekoga... roditelj odgovara pred zakonom.
    Ako je zakonom zabranjen fizički obračun nama odraslima, zašto bi se tolerirao djeci.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jemma prvotno napisa Vidi poruku

Što reći?

ODMAH bez odgađanja zvati CZSS budući da škola kaže da je sve poduzela, a možda je to i točno, jer škola ima vrlo skučene ovlasti.

Tu treba napraviti dijagnostiku, pa u skladu s tim poduzeti odgovarajuće korake. Ponekad se roditeljima upali lampica tek kad ih se postavi u situaciju da se brane kako NE zanemaruju dijete. Tu često riječ drugih roditelja ima veliku težinu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.03.2010. at 13:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •