za nasilje u danasnje vrijeme netrebaju dijeca puno razloga ,ni nemora dijete biti puno razlicito da bi ga maltretirali,moj maleni je krenuo u 1.raz ove godine vjerovala ili ne vrsnjaci tj. par dijecaka iz razreda ga maltretiraju samo zato jer nezeli raditi ono sto mu oni naredeinace je miran i stalozen pa ih to valjda nervira,starijem sinu koji je autistican su pokusali naspricati vd sprej u oci pa sam ih vukla roditeljima kuci da ih nauce pameti...vjeruj da sam pala u napast da izlupetam tog malog iako niti jednom dijetetu ne pristupam na taj nacin...ponekad se pitam da li ti roditelji odgajaju tu dijecu uopce i sto su ih imali ako ih ne odgajaju?ja imam tri djecaka i neznam koji mi je osijecajniji nebi im nikada takvo sta palo na pamet jer zale i zivotinju u nevolji a ne covjeka...ja mislim da taj problem mogu rijesiti samo roditelji tako da od malih nogu daju dijeci paznju a ne tek kada porastu pa naprave neko vece zlo.ali mnogi roditelji se prave slijepi jer nezele priznati da su pogrijesili