Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Zlostavljanja u školama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

možda je netko već napisao - nisam uspio sve u miru pročitati - ali ja mislim da je jedini način da se spriječi zlostavljanje u školama taj da se kazni roditelje nedozrelog zlostavljača.

To podrazumijeva i ozbiljniji pristup utvrđivanju krivnje djeteta zlostavljača, da se ne kazni roditelje zbog nečijeg pogrešnog dojma.
    Ali sve se to može ako se hoće.

Kao što se utvrđuje je li odrasla osoba nekome učinila zlo, tako se može i utvrditi je li dijete čini drugom djetetu zlo.

U tom slučaju roditelje treba tako kazniti da će se ozbiljno potruditi svoje preslatke male zlostavljače suprimirati.

Na sreću, nikad nisam imao taj problem.
    Ali sam od njihovih prvih vrtičkih dana znao što bih učinio da da mi neki klinac sustavno zlostavlja dijete.
    Priprijetio bih se roditeljima tog djeteta. I bio bih spreman ozbiljno nauditi roditeljima zlostavljača ako zlostavljanje ne bi prestalo.

Jer u ovom trenutku ne postoje drugi mehanizmi kojim bi se to spriječilo.

Zato treba stvarno uvesti mogućnost kažnjavanja roditelja malih zlostavljača putem sudskih odluka, da ne bi ovako fini, krasni,miroljubivi ljudi kao ja bili prisiljeni to rješavati na vlastite improvizirane načine....
    Posljednje uređivanje od mujica : 01.04.2010. at 18:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •