Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Uplaćujte li životno osiguranje?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo zato jer znamo da se ne isplati prekidati, nismo ga niti prekinuli - nismo tražili niti otkup niti kapitalizaciju, nego smo zatražili skraćenje roka, odnosno promjenu ugovora s promjenom i roka i premije i ugovorene svote i tada nam je rečeno da ne bismo smjeli biti na gubitku.
    Ono što mene zanima je- je li stvarno moguće da ta nezgoda može "pojesti" cca 40% uplate u odnosu na štednju (dakle od cca31.800 kn, 13.000 sam platila nezgodu, a samo 18.500 dobila van).
    malo je bed što to pišem tako "napamet" bez konkretnih podataka koliko mi je godišnja nezgoda, a koliko štednja, pa i rok nije neki najsretniji, ali nekako se još naivno nadam da sam nešto krivo skopčala i da to ne može biti točno ali bojim se da mi je slabašna ta nadica
    na polici ti mora stajati ugovorena svota, tj. svota za doživljenje i to je uglavnom iznos koji se dobije po isteku osiguranja, one njihove silne dobiti koje obećavaju kod ugovaranja police ne treba uzimati ozbiljno, posebno u ovim vremenima.
    ako si imala ugovoreno i osiguranje od nezgode taj iznos ne ulazi u štednju.
    Posljednje uređivanje od suncokret : 04.01.2011. at 22:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •