Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: totalno neiskusna u platnentim pelenama........

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno totalno neiskusna u platnentim pelenama........

Moram priznati, tek sad (cura mi ima 19 mj) sam prvi put cula za platnene pelene i malo citala vase postove i odlucila da bi probali i mi.
    pa vas htjedoh pitati kkoliko da kupim komada za pocetak, dali te zastitne gacice imaju po nekim brojevima ili su i one univerzalne kao pelene i gdje se kupuju papirici koje se stavljaju u te pelene?

I sta im stavljate za noc. Moja cura tolko pije da ju svaki put moram presvlaciti ponoci.

hvala svima i hvala sto postojite.........

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

nevena, odgovori ti zavise i o tome zelis li da ti dijete bude stalno u platnenim pelenama ili ces kombinirati, zatim namjeravas li imati jos djece i sl.

ja bih na tvom mjestu (ne znam gdje zivis) za pocetak nabavila 2-3 komada onih pelena koje su mi dostupne (u hr je jedini proizvodjac kamaris), i jedne zastitne gacice, te malo probala preko dana i vidjela kako to ide. ako bih bila zadovoljna kupila bi ih jos, mozda i cijeli startni paket u slucaju da namjeravam imati jos djece. (ja npr. ne bih tako jer mi se vise svidja kombinirati razne vrste platnenih pelena ; - ) ali onda moras narucivati iz inozemstva.)

u tom paketu dobijes i kutiju tosaminih papirica kojih nazalost vise nema skoro nigdje za kupiti, ali kao alternativa mogu posluziti dm-ovi babylove einmal waschlappen.

ako si je u jednokratnim morala po noci presvlaciti, sigurno ces morati i u platnenim, a vjerojatno i dodati u pelenu jos jedan ulozak ili tetru za bolje upijanje (pogledaj malo po ovom podforumu, bilo je topica o tome).

prosurfaj malo i po rodinom portalu, tamo ima tekstova o platnenim pelenama, npr. ovaj: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=175&Show=1745

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo počeli sa Kamarisovim pelenama i to sa nekih 10ak komada,nakon toga sam kupila nešto babylove AIO, a sada me je ulovila već totalna groznica i ovisnost da moram isprobati SVE tako da tu i tamo naručim i nešto više egzotično preko neta.Inače zavisi dali misliš imati još djece,koliko novaca misliš potrošiti na pelene,kako često ih planiraš prati i dali ih imaš gdje sušiti.Nama dnevno treba 6-8 pelena (zavisi koje) a po noći Vjeku ne presvlačim samo mu stavim dodatni uložak ili još jednu tetra pelenu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala cure svima. uzet cu ih za pocetak nekoliko komada da vidim kako to ide. nemam ih bas gdje susuti, neammo balkon ali ionako ves susim u sobi pa nema veze i pelene ce se. ma uostalom, vidjet cu kako ce ici

mam i vjeko, nisam znala da se i u DM-u mogu kupiti platneten pelene.
    mozes li mi reci kako se zovu te iz DM, on mi je najblizi po lokaciji

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajoj a ja se ponadala da cu ih danas vec u DM kupit i jos se cudim pa kako to da ih do sada nisam vidjela a skoro svaki dan smo tamo

thanks, onda moram do kamarisa

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dakle,isplati li se kupiti onaj početni paket od 1500 kn ili ne? Naime,bebač mi dolazi 16.02.2006. i definitivno sam odlučila da mu ne želim stavljati onu plastiku koja se razgradi za 500 godina, već zdrave,pamučne pelenice. Molim vas da me savjetujete jer ni ja nemam pojma o tome.
    I ako mi možete malo napisat kako one funkcioniraju.
    Hvala.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ruby, dok se ne jave mame s osobnim iksustvom, možeš pogledaj link
    http://www.kamaris.hr/stranica.asp?ID=14

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja imam Kamarisov paket. Obzirom da je A. beba koja MRZI biti u necistoj peleni, platnene su me spasile od bankrota. U pocetku sam joj stavljala jednokratne, jer mi je tako bilo jednostavnije, no pokazalo se da njoj nije, pa smo od njenih cca. 2 i pol tjedna poceli koristiti platnene po danu, a jednokratnu po noci. Od njenih nekih dva mjeseca koristili smo jednokratne samo u ekstremnim situacijama, a sada koristimo platnene stalno. Ona na jednokratne jako lose reagira, iako je u njima recimo cca 2 sata, kao i u platnenima,zacas joj guza pocne crveniti. Po noci joj stavim platnenu + pola tetre, i taman je do ujutro. ne presvlacim ju jer tesko zaspi kad se probudi, a ionako kaka ujutro. Sa pelenama sam jako zadovoljna. A. je velika popisanka pa joj obavezno moram stavljati i uloske u pelenu. Jedina mozda zamjerka bi bila sto su, ajmo rec malo sire izmedu nogu, pa se sada ne moze koprcati onako kako bi htjela

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam imala tj. imam priliku probati Kamaris pelene. I sasvim su ok. Tri zamjerke imam; cicak im je malo zeznut pa se uvijek otvara u pranju i zaplete u sve zivo. Druga zamjerka je da su presiroko rezane medju nogicama, iako to nije nekakav problem nego cisto onako...u usporedbi s nekim drugim pelenama se taj dio cini stvarno sirok. A treca zamjerka je da im se gumica dosta brzo unisti. Barem u odnosu na neke druge pelene koje imam. One kamaris sa brodicima mi se uzasno sporo suse. Zute sa zirafama se suse puno brze.
    Iako, manje vise na svakoj peleni se nadje neka zamjerka, a i misljenja se razlikuju tako da dok se nesto ne proba, ne moze se onda bas ni ravnati po ocjenama drugih.
    U svakom slucaju, Kamaris pelene dobro upijaju, a to je najvaznije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo kamaraisove vidim da su na nekim pelenama gumice oko nogu popustile

ima li tu kakve pomoći i hoće li pelene propuštati oko nogu?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

vesna3, kontaktiraj neku od naših šivačica za servis!

Pitaj u kamaris, možda bi ti htjeli složiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •