Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pitanje-streptococcus agalactiae

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Pitanje-streptococcus agalactiae

Pozdrav svima,
    moj problem je slijedeći...čekam da dobijem mjesečnicu pa da idemo u postupak sa odmrznutim js. Danas sam dobila nalaze cervikalnih briseva i nađen je streptokok iz naslova. Da li netko zna kakva je situacija s postupcima i takvim bakterijama, da li postoji šansa da nam odgode postupak dok ne riješimo beštiju i napravim novi bris. Čitam na netu da je ta bakterija opasna za bebu jer ju može pokupiti pri porodu, ali da ju trudnice često imaju i da se bez problema rješavaju antibioticima.
    Hvala!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja znam da MPO-vci traže da brisevi budu čisti prije postupka, osobno nikad nisam imala problema sa bakterijama ali znam da su neke cure vraćali zbog bakterije e sad ne znam da li rade razlike oko tog koju bakteriju nađu, ali moja pretpostavka je da će ti reći da prvo to izlječiš pa da onda dođeš.
    Sretno!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ma to sam i mislila, jer je i logično, ali kad smo neki dan bili na konzultacijama su nam rekli da nam vrijede nalazi od zadnjeg postupka jer nisu stariji od 6 mj, dakle da sama nisam radi sebe napravila briseve ne bi ni znala da imam neku beštiju, pa sam pomislila da im brisevi nisu toliko bitni. ništa kad dobijem terapiju ću zvati na humanu u ri da pitam šta dalje. tnx mali mimi!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj ti je savjet da to riješiš prije postupka da nebi imala kasnije problema. A isto sam čula da neke nepuštaju u postupak s nekom beštijom vezano za briseve.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Prijateljica mi imala i da, prešlo je na bebu pri porodu, mada je pila antibiotike u posljednjem tromjesečju, ne treba ti to, riješi se i idi dalje! E, da, jeli ti muž radio briseve? Ja sam osobno imala zanimljivu situaciju-mm je pronađen upravo ovaj streptokok, a meni ništa-ni vaginalno, ni uho,grlo..Dr. je bila u čudu, ali, eto, događa se!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ne muž nije radio ništa osim pretraga na HIV i hepatitis, ništa drugo ne traže u ri. dobila sam danas terapiju od svog ginića, pijem 8 dana antibiotik i stavljam vaginalete, baš sam pitala jel i muž treba terapiju ali je ginić rekao da samo nemamo odnose dok ne popijem antibiotik.
    a nekak se nadam da bi možda čak uspjela riješiti beštiju i prije nego dobijem stvari i krenemo u postupak, ako ne onda je slijedeći mjesec naš!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ha ha! ipak ne čekamo slijedeći ciklus! kaže doc. da ta bakterija nije strašna i da svakako popijem terapiju i napravim ponovo briseve, ali naš postupak ide prema dogovoru!!
    jupiii! sad samo da još dobijem stvari...danas mi je 51. dan, s tim da već 9 dana pijem dabroston, napravila tri testa, svi negativni, ne kužim!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •