Možda sam OT ali nama je razrednica rekla da im je zabranjeno organizirati izlete mimo agencija. Pretpostavljam da je to radi osiguranja tijekom putovanja?
Inače, super ideja da novac potroše na izlet.
Možda sam OT ali nama je razrednica rekla da im je zabranjeno organizirati izlete mimo agencija. Pretpostavljam da je to radi osiguranja tijekom putovanja?
Inače, super ideja da novac potroše na izlet.
X
Ali to se ne odnosi na izlete na koje npr. klinci mogu pješice (kod nas je to bio posjet zoološkom vrtu, 20 min pješice). Isto se tako može organizirati neki posjet kazalištu ili muzeju za koji ne treba prijevoz. Agencije se obavezno uključuju na veće stvari upravo zbog osiguranja. Imam o tome svoje mišljenje, ali nije tema... Kako god bilo, može se dio novaca podijeliti i za izlet (organiziran preko agencije) da roditelji plate manje.
Ne mogu se samostalno organizirati izleti , ali može pod drugim nazivom - terenska nastava.
Dođe na isto , samo puno jeftinije.
Pa kaj terenska nastava ne ide na teret lokalne samouprave? (Isprika na oftopičarenju)
Ili smo mi u Zagrebu razmaženi? Ponekad mi se čini da stvarno neke stvari uzimamo zdravo za gotovo, koje drugima nisu dostupne. Dosta sam puta primijetila da nam vrtić/jaslice košta manje, da djeca idu organiizirano u Grad Mladih na terensku (predškolci) za 0 kuna i tako dalje.... Vrijedi i za školsku djecu. Moj stariji bio je pet dana na Sljemenu nedavno, koštalo nas je 0 kn. Potrošio je "čak" 20 kn u tih nekoliko dana.
Mah, vaša razrednica bi vjeroatno izlet na Marjan ili posjet nekom Muzeju isto preko agencije radila? Iskreno, prvi put čujem ovako nešto...
NanoiBeba - mogu ti poskenirati i poslati ponudu koju smo mi dobili u školu. Cijena je 105 kuna. Mislim da je nadoplata za ručak nekih 20ak kuna, ali nisam 100% siguran. Nisam siguran da li i za vrtiće vrijedi i ona kao za škole - 3 ponude, pa roditelji biraju koja im odgovara. Često se dogodi da ljudi nisu sa tim upoznati, pa onda ustvari odgajatelji/nastavnici izaberu onu ponudu koja im nosi veću dnevnicu i to podvale roditeljima.