Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Tepih puzzle

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Tepih puzzle

Lea je upravo od dide dobila te puzzle koje se slože na pod (uvoznik Croit) ali na njima piše da nisu za djecu mlađu od 4 godine a osim toga taj materijal od kojeg su napravljene užasno smrdi.
    Mislila sam ih poslagati ispod baby gyma ali sad ne znam....
    Imate li kakva iskustva s tim?

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo ih koristili i još ih koristimo!
    Jesu to one sa velikim ili malim slovima/brojevima?
    Mi smo imali velika slova i nije bilo problema. Ako su mala, moraš pripaziti na sitne dijelove.
    A što se mirisa tiče - proći će za par dana.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma ne većini igračaka za male piše da nisu za djecu do 3 godine jer mogu udahnut sitne dijelove vjerojatno da se proizvođač ogradi od eventualnih problema.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imaju velika slova, ubacila sam ih u kadu i upravo se brčkaju u brdu pjene pa se nadam da će pomoći da smrad ode.
    U međuvremenu sam nazvala Croit i kažu da njima čak i na zvečkama i šuškalicama za bebe piše da nisu za najmanje, kao, tako je na deklaraciji.
    sve u svemu, čim se posuše, idu na pod :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Inače... ja svoje perem u perilici....

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pazite, klinci jako lako i rado odgrizu komade s tih slova ili od onog cik-caka za spajanje kvadrata!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Pazite, klinci jako lako i rado odgrizu komade s tih slova ili od onog cik-caka za spajanje kvadrata!
    To je točno! Mi smo naše velike kocke pospremili kad je danijel počeo odgrizati komadiće te gume(pjene) i žvakati ih u ustima. Iz istog razloga smo morali pospremiti i spužvice za kupanje.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

andrejček je dugo odgrizao maaale komadiće a mi vadili i učili ga da to ne radi. s vremenom je prestao ali su puzzle ostale dražesno izgrižene. a sve male dijelove iz slova smo maknuli.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Imaju velika slova, ubacila sam ih u kadu i upravo se brčkaju u brdu pjene pa se nadam da će pomoći da smrad ode.
    Ako ne ode nakon brčkanja (što je sasvim moguće), naslaži ih po balkonu pa nek se vjetre na zraku!
    (Mi smo naše puzzle kupili u studenom, prošle godine, i luftale su se na balkonu puna dva tjedna - tek tada su položile "smell test". I još uvijek su u upotrebi i super su!)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja naše svako toliko ubacim u veš mašinu i super i više ne smrde (već nakon 1. pranja nisu smrdile ). Ali, ja sam ih trenutno prekrila, jer je glavna fora grickanje i rastavljanje puzzli i slova (mi smo izvadili one sitne dijelove pa mu je sad lakše ugurati prstić i hop, slovo je vani!).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo svoje isto izluftali na balkonu, imamo brojeve i Lea ih voli gristi ali još nikad nije odgrizla komadić. Ali jako voli izvaditi krugove iz osmice i to nositi u ustima dok puže, a najdraže joj je kad ih donese do tate ili mene pa mi preuzmemo u usta.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A Andrej ih po novome rastavi i razbaca i maše rukama po zraku dok lete dijelovi slova...
    Inače, one puzzle sa slovima su bolje od onih sa životinjama, manje je sitnih dijelova (mi smo stalno gubili žablje noge i riblje oči, sad sam te "životinjske" pospremila, a slova ostavila, nek se dijete opismenjava )

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Kad je Miha propzuao prekrili smo pod time i bilo je super. Lako se održava, nemaš brige. Kad ih je počeo jesti, maknuli smi ih. Kasnije se igrao s njima i slagao 3D kućice. Nešto je izgrizao, nešto potrgao, nešto je završilo kod šogice za njene klince. Nabavit ću novu turu kad Matija propuže, super su mi.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A znate li možda gdje ima onaj puzzle linoleum za kupiti, kao u Bibo igraonici?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo jučer nakon 4 godine pospremili naše puzzle i kupili tepih
    Dugo smo se tome opirali jer su super za održavanje, ali Miha je nezaustavljiv u grickanju. Petra to nikad nije radila.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo da javim, neugodan miris je stvarno odmah otišao ali sad smo skužili da nam je jedan paket puzzli premalo pa idemo po još dva!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Gdje ih kupujete i koliko koštaju?

H ima svoje još od brata i manje su (otprilike 15x15 cm), a vidjela sam u Baumaxu one veeelike. Ja bih ipak ove manje, ako ih još ima. Info, please!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi smo sitne djelove zalijepili superljepilom a krajeve otkidali(sa složenih puzzli) jer su marinu ti krajevi isto njam.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Gdje ih kupujete i koliko koštaju?
    Naše su kupljene u Kauflandu, mislim da su nekih 30 kn.
    Veličina su 30x30 cm, 10 komada u pakovanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •