-
kako odlućiti što dalje?
Dakle,nisam pametna....trudna sam ,treći put i zbog komplikacija čućim doma u krevetu! po savjetima skupljenim na forumu nisam otvorila komplikacije već uzela godišnji na kojem se još uvijek nalazim! e ,sad mene zanima ako mi bude bolje mislila sam otići raditi cijeli 4.mj pa u petom opet na godišnji do polovice mjeseca i onda na komplikacije!no pitanje je ustvari ovo?Isplati li se meni "povući" na poslu u 4.mj (kod mene se na blagdanima lova vrti) pošto će mi ta plaća biti isplaćena u 5.mj i po nekim postovima kužim da neće ući u izraćun za naknadu ??? ili griješim?Uglavnom ako odem u petom na komplikacije gleda se u zadnjih 6mj isplata?Znaći i one od 2009 godine ili ? Uglavnom to bi ispalo onda :isplata za 3,2,1 mjesec 2010 god i 12.11,10 mjesec 2009 g? jel tak...ili nije?Pitam sve ovo jer se neću forsat ići raditi tri smjene ako od toga nema koristi?Hvala svima na odgovorima!
-
Lina,ako ideš na komplikacije recimo 1.5.2010. godine na ER-1 se upisuje prosjek zadnjih 6 mjeseci tako da se gleda mjesec isplate prije nastupanja bolovanja;znači uzimaju se plaće za 10/09, 11/09, 12/09, 01/10, 02/10 ,03/10 koja je isplaćena u travnju. Dobro si razumjela
-
ali ja mislim da za bolovanje neće ući plaća isplaćena u petom mjesecu, ali za porodiljni možeš tražiti novi izračun plaće u koji ulazi plaća isplaćena u petom mjesecu ako možeš otvoriti porodiljni od npr.najranije 01.06.(znači 45 dana prije poroda, ako ti termin nije prije 15.07.).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma