-
Kako drugo djete upisat u jaslice?molim vas!
2006.g.upisala sam prvo djete u jaslice bez problema malo prek veze al nebitno.
2009.kada sam htjela upisat drugo kriterij za upis se promjenio i prednost su imala djeca čija su oba roditelja prijavljena s prebivalištem u gradu u kojem upisujemo dijete.Naš tata ima prijavljeno prebivalište u drugom gradu i ostali smo neupisani,dakle mi smo "žrtve" promjena tih kriterija koje je grad donio.Imate li kakav pravni savjet za mene kako bi upisala drugo dijete u isti vrtić koje mi polazi i prvo dijete?Sve ostale prednosti i uvjete smo imali dakle zaposleni smo , primamo dječji doplatak, djeca su prijavljena u istom gradu kao i ja majka.Pisala sam žalbu i odbijeni smo razlogom jer tata ne živi u gradu gdje je vrtić i ne plaća doprinose.
Bilo kakav savjet je dobrodošao!
-
Osoblje foruma
Prednost imaju djeca roditelja čija su oba roditelja prijavljena s prebivalištem u gradu gdje je vrtić.
To znači, da ako si ti ovdje prijavljena, MORAŠ doći na listu čekanja, a ne biti u startu odbijena.
Nadalje, koji su drugi prioriteti kod upisa djece u konkretni vrtić:
Prioritet br. 1. ..
....................2
.......................3
itd...
koliko sljedom imaš zadovoljenih kriterija u odnosu na druge tako bi se trebala nalaziti i na listi čekanja. Ali i ne biti odbijena po defaultu.
-
Ja i jesam na listi čekanja ali uvijek čak i oni koji su poslije mene predali zahtjev imaju prednost upisa ispred mene, zato jer naš tata ima preb. u drugom gradu!?!Ostalo je jesenas jako puno neupisane dijece.
Ostali kriteriji su isti kao i za druge vrtiće u npr. Zagrebu.
-
Neznam da li da pokušam povući muževe papire tako da ostanu samo moji, kao on ne živi s nama i bok!?!
Možda sam tako odmah trebala napravit.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma