Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

apri, stol je lijevo i na tom zidu je prozor, a desno je puni zid pa bi eventualno mogao tu frižider, iako mi je ljepše da je sve u jednom redu. mene je strah premalo radne plohe pa sam zato pečnicu stisnula uza zid, mada sad kad razmislim fakat ima smisla to za laktove, a i špricalo bi po zidu od kuhanja da je pečnica do njega.

spajalice, i ja sam general nakon bitke, zato i pitam ovdje za svaku sitnicu. npr. do prije par mjeseci bila sam sigurna da hoću tamne pločice na zidu kuhinje, kaj misliš čija mi je kuhinja od tad u glavi?

peterlin, bi htjela staviti sliku od kuhinje? može i na mail ako nećeš ovdje

cure, vi koje imate manju radnu plohu gdje razvaljate veći komad tijesta, na stolu ili više puta po manje dijelove? meni je neko rekao da se stolovi brzo rasklimaju ako se na njima puno mijesi
    Posljednje uređivanje od rayna : 11.06.2013. at 10:08

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku

spajalice, i ja sam general nakon bitke, zato i pitam ovdje za svaku sitnicu. npr. do prije par mjeseci bila sam sigurna da hoću tamne pločice na zidu kuhinje, kaj misliš čija mi je kuhinja od tad u glavi?
    hehehe vidis kako je koristan ovaj topic.

ako jos mozes birati i moja kuhinja ti je u glavi, daj si pogledaj sljivu kao radnu plohu. predivna je, tamnija je, ali puno toplija od wnge.

cure, vi koje imate manju radnu plohu gdje razvaljate veći komad tijesta, na stolu ili više puta po manje dijelove? meni je neko rekao da se stolovi brzo rasklimaju ako se na njima puno mijesi
    ako imas komad od 60 cm moze se i na njemu valjati. ti si rekla da ti je kuhinja duljine 3m? frizider 60 cm, perilica 60 cm, sudoper 60 cm, pecnica 60 cm = 240 cm, pa da se spojiti jedan komad redne plohe od 90 ako sam ja dobro zbrajala.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moja mama je u prošlom stanu imala malu kuhinju s premalo radne površine, pa se sjetila montirati priručnu radnu površinu na zid, koju si je dignula kad je trebala, a ostalo vrijeme je ploča stajala uz zid. Hm, nešto kao oni stolovi na rasklapanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •