Stranica 32 od 54 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ti to baš neće biti zgodno za održavanje.
    Misliš na verziju sa teraplastom ili samo pofarbano? ili u bilo kojoj kombinaciji?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš na verziju sa teraplastom ili samo pofarbano? ili u bilo kojoj kombinaciji?
    Mislim na teraplast, kad budeš brisala gazišta vlažnom krpom dotaknuti ćeš teraplast, pa e ti malo po malo, dio koji bude dotaknut postati tamniji. Ili ako će se taj dio doktaknuti cipelom... nema šanse da ti ostane uredno. dugoročno.
    Ja imam bijele fuge na zidnim pločicama u kupaoni, tri cm od poda bar jednom godišnje moram posebno tretirati octom i četicom za zube da se ne vidi taj trag od pranja poda.

Da si u Zagrebu, poslala bi te u foto Tuškanac u Dežnamovom da vidiš kako strašno izgleda teraplast na podu nakon puno godina. On eje neravan, kad jednom uđe prljavština u utore, nema šanse da ju izvadiš, posebno na vertikalnim površinama poput čela stubišta.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim na teraplast, kad budeš brisala gazišta vlažnom krpom dotaknuti ćeš teraplast, pa e ti malo po malo, dio koji bude dotaknut postati tamniji. Ili ako će se taj dio doktaknuti cipelom... nema šanse da ti ostane uredno. dugoročno.
    Ja imam bijele fuge na zidnim pločicama u kupaoni, tri cm od poda bar jednom godišnje moram posebno tretirati octom i četicom za zube da se ne vidi taj trag od pranja poda.

Da si u Zagrebu, poslala bi te u foto Tuškanac u Dežnamovom da vidiš kako strašno izgleda teraplast na podu nakon puno godina. On eje neravan, kad jednom uđe prljavština u utore, nema šanse da ju izvadiš, posebno na vertikalnim površinama poput čela stubišta.
    a onda mi se čini da je prefarbat čelo stepenica još gora ideja, jer i to će se stalno močiti, a i vrlo vjerojatno će se viditi tragovi cipela, mislim ono kad se vrhom cipele bude doticalo čelo...ajmeee.. a što da radim onda, jel imaš kakvu ideju? a nekako mi je najmanje privlačno da cijele stepenice stavim u drvo...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

a onda mi se čini da je prefarbat čelo stepenica još gora ideja, jer i to će se stalno močiti, a i vrlo vjerojatno će se viditi tragovi cipela, mislim ono kad se vrhom cipele bude doticalo čelo...ajmeee.. a što da radim onda, jel imaš kakvu ideju? a nekako mi je najmanje privlačno da cijele stepenice stavim u drvo...
    Pa kažem ti, keramika, pločice.
    Da žicam frendicu da slika?
    Posljednje uređivanje od Mojca : 20.09.2013. at 10:34

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi cemo imati montažne stepenice i čelo ce biti od lima , a gaziste od drveta (bukva) . vidjela sa, to u nekom katalogu , pa mi se dopalo. nemam pojma kao ce ispasti uzivo , jer još nismo montirali.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pa stavi čelo u kamen kakav ti je na pragovima unutarnjih vrata,tako je meni i super izgleda!
    MM ih je ispocetka htio samo opiturati ali s njegovom lopatom br 47 to bi brzo bio kazin....
    meni je stepeniste na U, zidove uz stepenice stalno spuzvicom cistim jer zapinjemo s necim.... (zivjela bijela periva boja zida)

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ima moja frendica granit ili mramo stepenice, samo gažista a sve okolo je sa svjetlosivim terplastom, jako lijepo izgleda.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

joj od iverala je i samo njezino stanje je takvo da će kroz koju godinu letit u neku šupu, ne bi previše energije ulagala u nju . Maksimum mi je preljepljivanje folijom. Samo je pitanje kojom. Dok sam mislila da će proći uređivanje bez krečenja brijala sam o ljubičastoj boji(zidovi su sada najsvjetlije moguće zeleni sa smaragdnim leptirima). No ipak se mora krečiti, dvoumila sam se između tirkizne i lavande, no svejedno komoda ne može biti ljubičasta.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zašto ne? Ako je sve ostalo bijelo?
    Ili bijela s ljubičastim detaljima... prugasta, široke bijele, tanje ljubičaste prugice (horizontalne)... Ljubičasta s bijelim krugovima u raznim veličinama, ili obratno... pa isti takav ljubičasti ili bijeli krug još ponegdje na zidu.. ili skroz bijela, pa pa folije izrezani floralni oblici...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Frendica ima tamno drvo i bijela kava keramiku na stubištu, prilično dobro izgleda.

A majstor je preporučio ono što je njemu najjednostavnije.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moje stepenice su cele u drvetu
    i grozno mi je to. jednom cu ih ofarbati,
    svaku u razlicitu boju.
    a na netu videh zalepljenu tapetu na celo stepenica.
    mozes menjati kad ti dosadi ili se isprlja.

http://decoratingfiles.com/wp-conten...tairRisers.jpg

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hmm, zanimljivo ovo s tapetama...

sirius, lim, a jel će to onako odzvanjat kad lupiš o to??

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hmm, zanimljivo ovo s tapetama...

sirius, lim, a jel će to onako odzvanjat kad lupiš o to??
    sto bi se imalo lupati u to? pa to je celo , umontira se cvrsto i ne bi trebalo proizvoditi zvuk. Ali kao što rekoh , pojma nemam, nije montirano (niti sam ikad hodala po takvim stepenicama).

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    sto bi se imalo lupati u to? pa to je celo , umontira se cvrsto i ne bi trebalo proizvoditi zvuk. Ali kao što rekoh , pojma nemam, nije montirano (niti sam ikad hodala po takvim stepenicama).
    a mislim da će se dešavati da se vrhom cipela udara u čelo, al da vjerojatno se to izvede na način da ne proizvodi nikakve čudne zvukove, barem ne onakve kakvi su meni pali na pamet u trenutku kad sam pročitala tvoj post

ma znaš što, ja sam ti cila zbunjena, uzbuđena, to je naša kućica (napokon naša) novogradnja, i triba srediti sve, baš sve, bojanje zidove, pločice, parketi, stolarija, namještaj...želim da bude lipo, a nije lako kad te prati osjećaj da nemaš pojma kako što rješiti i bojiš se da ćeš napraviti cirkus od svega toga..nikad ništa nisam sređivala i sad odjednom cilu jednu kuću od 200kvadrata triba srediti da liči na nešto

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma znaš što, ja sam ti cila zbunjena, uzbuđena, to je naša kućica (napokon naša) novogradnja, i triba srediti sve, baš sve, bojanje zidove, pločice, parketi, stolarija, namještaj...želim da bude lipo, a nije lako kad te prati osjećaj da nemaš pojma kako što rješiti i bojiš se da ćeš napraviti cirkus od svega toga..nikad ništa nisam sređivala i sad odjednom cilu jednu kuću od 200kvadrata triba srediti da liči na nešto

hahahaah ko da citam sebe, ja sam napravila niz gresaka, samo jer mi se zurilo i nije mi se previse mislili. dakle neces pogrjesiti tamo di imas viziju i tamo di dovoljno odvojis vremena.
    jedan dio katastrofe sam ispravila, a drugi ceka, ne smijem sad bar godinu dana nista spominjati

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    hahahaah ko da citam sebe, ja sam napravila niz gresaka, samo jer mi se zurilo i nije mi se previse mislili. dakle neces pogrjesiti tamo di imas viziju i tamo di dovoljno odvojis vremena.
    jedan dio katastrofe sam ispravila, a drugi ceka, ne smijem sad bar godinu dana nista spominjati
    ma ja imam vrimena misliti čekajući da mi priključe struju i vodu..a kako su ažurni, načekati ću se...a ne sumnjam da ću i ja imat koju grešku bez obzira na vrime koje imam...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, meni se svida betonska stuba u obicnoj bijeloj boji i samo gazista od drveta. To bi bio moj izbor unatoc eventualnom prljanju (da imamo betonske stube).

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi mislimo radit stepenice: konstrukcija od željeza i sve obučeno u drvo
    gazišta bi onda bojala u tamni sandolin, a one poprečne daske u bijelo
    da li će izgledat ok?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajd javi. I fotku stavi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dakle, kao što sam već pisala, zatvorili smo balkon i to je sad blagavaona. Dok se gradio stan, u jednom zidu su bila vrata koja su vodila u drugi dio kuće i vrata su tad zatvorena, stavljen je zid nekoh pola metra unutar štoka a nakon toga smo stavili police i to mi služi kao odlagalište svega i svačega, mala špajza. Tamo je uvijek stajao nekakav zastor, nije m bilo ni važno jer se radilo o balkonu ali sad kad se tamo više boravi, ide mi na živce. U dogledno vrijeme tamo bi trebala doći mala dvokrilna vrata pa da to bude jedan lijepi ugradbeni ormarić ali sad mi to nije opcija i tražim neko oku ugodnije a jeftino rješenje. Ili možda čak uzorak ili boju zavjese, nešto što bi mi se dobro uklopilo. Zidovi su bijeli, prozori isto tako, žaluzine nježno žute a stolarija hrast. Pun kufer svjetla. Imate li kakvu ideju?
    Posljednje uređivanje od Trina : 23.09.2013. at 14:23

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a jel možeš stavit klizna vrata na tu "špajzu"?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

klizna vrata su najskuplja varijanta

ja sam sebi na vešeraj nišu stavila panel zavjesu od krutog šarenog materijala

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

sad si me zaintrigiala s ovim

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Molim pomoć,
    idemo u manje preuređenje odnosno stavljanje nove stolarije u sobama. Zajedno s tim ćemo i farbati određene prostorije.
    Neki zidovi će biti farbani termo bojama, ali ne i svi jer je ta boja skuplja.
    Ono što mene zanima je kako odabrati dobro boju?
    Gledam na netu, imam određene knjige i časopise , ali još uvijek sam neodlučna.
    Sada mi je u dnevnom jedna nijansa naranđaste, ostale sve prostorije bijele.
    Ja bi boje. Smeđu u hodnik (ja bi boju kao čokolade Životnjsko carstvo), zelenu (mentu) u dnevni i kuhinju, dječju u lavandu...
    Kako odabrati pravu nijansu, da te boje u toj prostoriji imaju "dobar" utjecaj, vibru?
    Sam miješati boju, znam samo za one Jupolove tubice... Ili kupiti gotove nijanse kao npr Dulux..
    Pomozite
    Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 25.09.2013. at 17:48

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa Vidi poruku
    Kako odabrati pravu nijansu, da te boje u toj prostoriji imaju "dobar" utjecaj, vibru?
    to ne znam kako da ti pomognem
    ja se time bavim 20 godina i ne znam kako steći taj osjećaj, ne znam jel se uči ili se rodiš s time

ali, mogu ti dati nekoliko generalnih savjeta
    nemoj nikako sve zidove jedne prostorije obojati u istu boju, dobit ćeš kutije

kada odrediš boju jednoga zida, pogledaj vizure, odakle se sve vidi, pa da se sve boje slažu u jednome "kadru"
    nemoj bojati dva nasuprotna zida istom bojom, da ne dobiješ efekt tunela
    nemoj bojati stropove, osim ako su baš jako visoki
    ali, ni tada

i, ja ću uvijek glasati za skuplju varijantu kupovine boja po ralu, nego za samostalno miješanje
    možeš dobiti takvo ..anje, da će ti biti muka prilikom svakog ulaska u prostoriju

pazi kako ćeš zidove složiti s namještajem, tepisima, zavjesama... bilo čime... jer ne bojaš zidove, već njihovom bojom postižeš atmosferu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ne znam kako steći taj osjećaj, ne znam jel se uči ili se rodiš s time
    ako ti ne znam reci cu ja, stim se radjas, to je valjda plio kavu kad sam se ja rodila, ali zato pri radjanju mojih sestara valjda sjedilo cijelo vrijeme u radjaoni da mu ne promakne

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali, mogu ti dati nekoliko generalnih savjeta
    nemoj nikako sve zidove jedne prostorije obojati u istu boju, dobit ćeš kutije

mi imamo sve zidove u istoj boji i zbog toga nemam osjećaj da živim u kutiji. I baš mi se tako sviđa - nije mi niti palo na pamet da kombiniram različite boje po zidovima. I sada kada pišem, uopće si to ne mogu zamisliti.
    tako da je to ipak generalni savijet, ali ne za mene.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pošalji mi na pp mail, pa ti pofotkam i pošaljem
    slatko izgleda

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zato sam i rekla kako su to generalni savjeti

do sada sam, u životu, napravila stotinjak stanova
    nikome nikada nisam obojala strop
    samo sebi u jednom prostoru
    jer je taj prostor baš tražio

jednako tako bih nekome možda i sva 4 zida obojala u istu boju
    ali to bi doista više bila iznimka nego pravilo

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Renoviramo kupaonicu i odlucili se na kombinaciju ove dvije plocice, tuareg negro (crne) i arena (bijele). E sad, kupaonica ima djelomicno postavljene plocice, pod ce biti negro, a zid ce biti obucen u arenu u tus kabini, iza umivaonika i iza WC-a. To je bio prvi plan, sad smo neodlucni da li mozda arenu ostaviti samo u tus kabini (koja je polukruzna), a iza skoljke i umivaonika ostaviti iste negro kao i na podu? sirina plocica bi bila taman toliko da pokrije sirinu umivaonika/wc kotlica. Dakle, sto staviti na zid? sve bijelo ukljucujuci i tus ili tus arenu, a ostalo crno.. ili nesto trece? Dijelovi zida koji nisu u plocicama biti ce obojeni, bijelom za pocetak.. a kasnije cemo vidjeti....keramika je bijela
    http://img542.imageshack.us/img542/8237/4zht.jpg

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imam i ja pitanje o bojama.
    Sredujemo spavacu, mm gleta i onda idemo na farbanje. Stvar je u tome da je soba mala, 3,5x 2,7 m. Na ovim duzim zidovima s jedne strane su ormar i krevet a s druge komoda s tv-om a ovi kraci zidovi na jednom su vrata a na suprotnom je veliki prozor. Stolarija je bijela, ormar je bijeli sa sirokom bukva crtom po sredini, komoda blijedo zuckasta-bijela a kauc je zuti i ceka bolju financijsku sitiaciju da ga se zamijeni krevetom.
    Mm kaze da bi u bijelo jer je soba mala a ja bi boju, ali ne cijelu ili mozda da ili samo jedan zid. Totalni sam antitalent. Ne mogu vizualizirati.
    S obzirom da je stan mali 45 m2, spavaca nije samo spavaca vec se dosta boravi i u njoj tijekom dana.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Evo i mene malo.
    Trebam savjet kako lesonitna vrata iz smeđih pretvoriti u bijela? Štokovi su nježno bež pa bi i njih zabijelila. Ok, jasno mi je da na štok treba ići lak jer su i sad lakirana. Znači-stari šmirglati do drveta ili... ? Što se lesonitom? Temeljna bijela pa onda obična bijela za drvo ili.... ? Ili je lakše tamna vrata pretvoriti u tamno-ljubičasta (ne pitajte, soba je kćerina ), ali što onda sa štokovima? Moraju biti u istoj boji ili...?
    Drugo pitanjce: drveni okvir od prozora trenutno je taman, a treba biti bijeli. Tretiran je Sandolinom. Kako to riješiti?
    I još jedna sitnica: kako obojati gusnati radijator? Autolak u spreju?

Molim vas-ne spominjite mi majstore: ovo sve trebam napraviti sama .

Eh, da... Kako je raditi s Ytongom što se pregradnih zidova tiče? Mogu li se od njega napraviti police i može li da se kupiti u količini po komadu ili moram kupovati kao da gradim kuću? Također molim ne spominjati majstore .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene malo.
    Trebam savjet kako lesonitna vrata iz smeđih pretvoriti u bijela? Štokovi su nježno bež pa bi i njih zabijelila. Ok, jasno mi je da na štok treba ići lak jer su i sad lakirana. Znači-stari šmirglati do drveta ili... ? Što se lesonitom? Temeljna bijela pa onda obična bijela za drvo ili.... ? Ili je lakše tamna vrata pretvoriti u tamno-ljubičasta (ne pitajte, soba je kćerina ), ali što onda sa štokovima? Moraju biti u istoj boji ili...?
    Drugo pitanjce: drveni okvir od prozora trenutno je taman, a treba biti bijeli. Tretiran je Sandolinom. Kako to riješiti?
    I još jedna sitnica: kako obojati gusnati radijator? Autolak u spreju?

Molim vas-ne spominjite mi majstore: ovo sve trebam napraviti sama .

Eh, da... Kako je raditi s Ytongom što se pregradnih zidova tiče? Mogu li se od njega napraviti police i može li da se kupiti u količini po komadu ili moram kupovati kao da gradim kuću? Također molim ne spominjati majstore .
    doprozornik možeš obojati pokrivnom bojom za drvo
    neće se vidjeti struktura jer prekrivaš tamnu boju

radijator... isto postoji boja za to

ja ne bih bez majstora, ali ti kako hoćeš
    i zašto si čekala sezonu grijanja, ženo?!
    kako ćeš ih farbati montirane na zid?

najbolje ti je otići u bolje opremljenu trgovinu boja i lakova (kod Bačelića, npr) i sve tražiti i dobiti na jednome mjestu

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i zašto si čekala sezonu grijanja, ženo?!
    kako ćeš ih farbati montirane na zid?
    Draga moja, nisam JA čekala sezonu grijanja nego se gospodična sjetila da joj je radijator ružan i da će pokvariti cijeli doživljaj preuređene sobe, a znaš i sama da matere sve rade za osmjeh djeteta .
    Beštija od gusa uvučena je i s 3 strane je okružena zidom. Namjeravam iza staviti papir da ne use*em zid i lijepo stvar posprejati lakom. Ili uzeti onaj savijeni kist i obojati sve ono što se vidi .

Ytong? Stajaća polica?? Pila, usisavač i dobra volja ili da odustanem?

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Draga moja, nisam JA čekala sezonu grijanja nego se gospodična sjetila da joj je radijator ružan i da će pokvariti cijeli doživljaj preuređene sobe, a znaš i sama da matere sve rade za osmjeh djeteta .
    Beštija od gusa uvučena je i s 3 strane je okružena zidom. Namjeravam iza staviti papir da ne use*em zid i lijepo stvar posprejati lakom. Ili uzeti onaj savijeni kist i obojati sve ono što se vidi .

mi smo tj. MM je radio policu za knjige od Ytonga
    vidi tu:
    https://picasaweb.google.com/1053992...Pi_5pbi_sXH6wE

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne možeš to tako
    mislim, možeš, ali će grozno izgledati
    mora se prvo pobrusiti, sigurno ima i prašine i prljavštine
    a onda lijepo kompresom ravnomjerno obojati
    neka gospođica pričeka proljeće
    (ja bih se pravila da ne čujem kada bi mojoj takvo što palo na pamet)

ytong se lako reže, ne bi trebalo biti problema

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

za vrata, kupi temeljnu boju, pa boju za lesonit i bojaj malim valjkom
    ima dulux

a za ovo ostalo ću ti odgovoriti kad ispravno napišeš ono sa "Sa...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

za vrata, kupi temeljnu boju, pa boju za lesonit i bojaj malim valjkom
    ima dulux

a za ovo ostalo ću ti odgovoriti kad ispravno napišeš ono sa "Sa...
    SADOLIN .
    Ima još jedna greška: nije "sa lesonitom" nego "s lesonitom"

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ovo super zvuci. Ali sam ja bezidejna i nekreativna. Apri mozes, molim te pomoci savjetom?
    Ulazna prostorija je 6mx2m, tocno na sredini, na 3m su vrata, s obje strane je po jedan prozor. S jedne strane je rusvaj (spajza, ledenica i kutije

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Joj, pola nestalo!
    S druge strane veliki trokrilni ormar boje tresnje, plocice tresnja-terakota, zidovi vanilija (to mogu promijeniti bez problema), vrata bijela, pvc. Spremiste bi odvojila panelima, ali pojma nemam kakve boje. Nastaviti u vanilastom stilu ili razbiti nekom bojom? Kojom?
    Pomagaj, molim te!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, pola nestalo!
    S druge strane veliki trokrilni ormar boje tresnje, plocice tresnja-terakota, zidovi vanilija (to mogu promijeniti bez problema), vrata bijela, pvc. Spremiste bi odvojila panelima, ali pojma nemam kakve boje. Nastaviti u vanilastom stilu ili razbiti nekom bojom? Kojom?
    Pomagaj, molim te!

budem pogledala popodne, nemam sad vremena

a to dotle probaj slikati

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, pola nestalo!
    Pomagaj, molim te!
    meni uz terakotu najbolje paše ribana plava
    ko u meksičkim sapunicama iz sedamdesetih
    to mislim na zid
    a paneli... hm...mogu biti bijeli, kao vrata

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni uz terakotu najbolje paše ribana plava
    ko u meksičkim sapunicama iz sedamdesetih
    to mislim na zid
    a paneli... hm...mogu biti bijeli, kao vrata
    a zašto ne napraviš ormar - nišu za taj ruml
    pa da izgled bude isti kao ormar, ta trešnja

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ima neka firma boja radijatore za sitnu lovu. http://www.drvoplast.hr/pla.html
    Odlično su uredili stare Lipovica radijatore mojih frendova.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Znam par ljudi koji su sami bojali radijatore i to izgleda grozno i ljušti se.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mim jel ti nije lakše pregradne police napraviti od gipsa?
    Ili kombinacija gipsa i drveta?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajd meni radoznaloj reci koja je to ribana plava. nije da imam di terakotu, vec da mogu klimati glavom kad neko prica o toj boji, a ne faca ribana staaa?
    Posljednje uređivanje od spajalica : 01.10.2013. at 13:17

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma bilo koja boja, ali nanošena na zid ribanjem
    znači, nijansa nije ravnomjerna, nego "ribana"

ovako nekako
    http://www.youtube.com/watch?v=MJAgpH8Ntow

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma bilo koja boja, ali nanošena na zid ribanjem
    znači, nijansa nije ravnomjerna, nego "ribana"

ovako nekako
    http://www.youtube.com/watch?v=MJAgpH8Ntow
    aaaaaaaaaaaaaaa, ja sam mislila da je to neka plava kao sto postiji ona dnever i sl.
    stvarno sam seljo beljo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •