Stranica 36 od 54 PrviPrvi ... 26343536373846 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moze preporuka gdje kupiti panel zavjese? Da li postoji mogucnost da rade duzinu po mjeri ili to ide po standardima?
    Je li ih lako sam postaviti ili pak trebaju mestri?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

panele možeš raditi od materijala koji ti se sviđa, ne moraš kupovati gotove
    ima i gotovih
    u kiki, u bauhausu, u baumaxu, u ikei...
    možeš sama postaviti
    ako kupiš gotove, lako se mogu skratiti

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

najbolje odi u neki salon zavjesa, no name jer velana&co su meni bili preskupi, oni ti imaju dobar izbor materijala, izmjeru i montažu u cijeni, također i sve popratno u ponudi i za panel i rimske
    Posljednje uređivanje od rayna : 02.03.2014. at 20:18

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Najblizi takvi ducani su mi daleko, 200km. Ne znam isplati li se riskirat kupnjom preko interneta, ili da cekam kad budem isla za koji mjesec u Split pa kupim na viđeno. Nema se tu sto fulati, bitna je dimezija i boja? Il se grdno varam?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ako sam dobro shvatila, tebi treba i vodilice za njih ili ih već imaš? Ja sam prije koju god kupila karnisnu (vodilice) i one njihove "letvice" u outletu moj dom. Također sam tamo kupila i materijal pa sasila u dimenziji koja mi odgovara. Samo pazi kad kupujes vodilice koliko ti je dugačak prostor di idu zavjese i s obzirom na to koliko ti vodilica treba (3 ili 5)...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sve mi treba jer nemam nista. Svaki savjet je dobrodosao. Upijam sve info.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Može jedan savjet? Nama kroz par mjeseci slijedi kompletno renoviranje stana, od struje pa nadalje? Sve smo mi to nekako zamislili u glavi ali ja sam vizualni tip, ne mogu nista zamisliti dok to ne vidim. Prvo sam htjela boje i boje, a MM bijele zidove pa detaljima podići. S obzirom da ne znam spariti te boje, pristala sam na MM-ovu varijantu i počela mi se svidjati.
    Stan je mali, 45m2 i imam pitanje za kuhinju i dnevni boravak koji ce biti spojeni u jedan prostor i to mali cca 25m2. Kutna garnitura bi trebala biti žuto-zelenkaste boje, regal bi bio neke boje bijele kave, kuhinja bijela visoki sjaj i ja bih stavila staklo umjesto plocica u kuhinju (ovisi i o financijama), ali ne znam koje boje i dali zid u kuhinji ofarbati u neku boju. Znaci, sta ide sa žuto-zelenom, bijelom kavom i bijelom?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja osobno baš nisam zadovoljna sa svojima... Imam 2 jednokrilna prozora od 200 cm ukupno. Na tu dužinu imam karnisu sa 3 vodilice koja je duga 220 cm. Rasporedila sam 4 panela u te 3 vodilice što znači da oni lijepo izgledaju dok vise... Onako se taman preklapaju no kada želim otvoriti prozor uvijek moram podizati jedan panel da bi otvorila prozor... Znači, u vodilici gdje su 2 panela nema dovoljno mjesta da bi ih maknula na stranu dok otvaram prozor... To mi je malo neprakticno ali kako se radi o sobi gdje najčešće otvaram prozor na kip to mi je ok... Za neke prozore gdje su duže površine ili gdje su i balkonska vrata obavezno bih stavila karnisu sa 5 vodilica...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Može jedan savjet? Nama kroz par mjeseci slijedi kompletno renoviranje stana, od struje pa nadalje? Sve smo mi to nekako zamislili u glavi ali ja sam vizualni tip, ne mogu nista zamisliti dok to ne vidim. Prvo sam htjela boje i boje, a MM bijele zidove pa detaljima podići. S obzirom da ne znam spariti te boje, pristala sam na MM-ovu varijantu i počela mi se svidjati.
    Stan je mali, 45m2 i imam pitanje za kuhinju i dnevni boravak koji ce biti spojeni u jedan prostor i to mali cca 25m2. Kutna garnitura bi trebala biti žuto-zelenkaste boje, regal bi bio neke boje bijele kave, kuhinja bijela visoki sjaj i ja bih stavila staklo umjesto plocica u kuhinju (ovisi i o financijama), ali ne znam koje boje i dali zid u kuhinji ofarbati u neku boju. Znaci, sta ide sa žuto-zelenom, bijelom kavom i bijelom?
    Ja bih svakako u kuhinji stavila neku od tih boja iz dnevne sobe, no, zašto se ne odlucis za neku fotografiju na staklu koja bi bila bijela kao i kuhinja, a samo imala neki detalj u bojama koje si spominjala? Imaš na www.shutterstock.com ogroman izbor fotografija koje možeš pogledati i smisliti nešto za kuhinjski zid... Ja bih se u tvom slučaju možda odlučila za neku fotku sa začinima gdje bi bilo i zelene i žute boje

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

123beba sve opcije su otvorene , ja sam nimalo kreativan tip i teško mi je nešto zamisliti. Svidja mi se jako ova tvoja ideja, a dali bi onda i bojala zid? Ne bih htjela da mi stan liči na laboratorij, to mi je najveci strah.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja bih ostavila bijeli zid, ionako kuhinja vjerojatno većinu toga prekrije, a dio između elementa će biti oblozen sa staklom koje ionako nije prozirno.... Na ovoj stranici što sam gore napisala možeš u trazilicu upisati što god se sjetis pa ti već izbaci svakakvih prijedloga
    Odi na bokart početnu stranicu pa pogledaj kakav imaju kuhinjski zid na slici... Baš je žuto-zeleni

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Odi na bokart početnu stranicu pa pogledaj kakav imaju kuhinjski zid na slici... Baš je žuto-zeleni
    i košta barem 15000 kuna

mitovski, jeftinija varijanta ti je da kupiš rolu tapete koja ti se sviđa (a cijela rola u kiki košta 200 kn)
    zalijepiš na zid i preko staviš prozirno staklo
    tako si možeš priuštiti i mijenjanje kada ti dosadi

ako baš hoćeš staklo u boji, uzmi jednobojno, pa preko lijepi naljepnice koje opet jednom možeš mijenjati
    ima ih po netu kakvih ti srce želi, a i cijene su jako niske (od 2 dolara na više)

u boje zidova se na temelju ovih šturih informacija ne bih biješala

mislim, što znači "bijela kava"
    s više ili manje kave
    s više ili manje mlijeka

pogledaj koliko nijansi bijele kave; a samo majušni odmak u tonu je dovoljan da se boje potuku
    https://www.google.hr/search?q=bijel...+milk&tbm=isch

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ako baš hoćeš staklo u boji, uzmi jednobojno, pa preko lijepi naljepnice koje opet jednom možeš mijenjati
    ima ih po netu kakvih ti srce želi, a i cijene su jako niske (od 2 dolara na više)
    ufff, to ne...jer ako nešto nalijepiš na staklo, kako ćeš ga čistiti?? imamo mi staklo u kuhinji, ljubičaste boje i dosadilo mi jako, pa isto trenutno razmišljam kako ga promjeniti, ali ovo sa ljepljenjem na njega, nikako! treba ga šprisati, brisati, pa skidati masnoću....

ali ova ideja s tapetom i gore prozirnim staklom je zakon!
    Posljednje uređivanje od kudri : 03.03.2014. at 14:24

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    ufff, to ne...jer ako nešto nalijepiš na staklo, kako ćeš ga čistiti?? imamo mi staklo u kuhinji, ljubičaste boje i dosadilo mi jako, pa isto trenutno razmišljam kako ga promjeniti, ali ovo sa ljepljenjem na njega, nikako! treba ga šprisati, brisati, pa skidati masnoću....

ali ova ideja s tapetom i gore prozirnim staklom je zakon!
    to su naljepnice koje su predviđene za to
    nisu sličice iz kauguma

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

http://m.shutterstock.com/images/163708628
    Meni se osobno sviđa i nešto ovakvo

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je ova predobra http://www.shutterstock.com/pic-1386...locations.html

123beba, znaš možda bi se to dalo nekako s nekim print studijem dogovoriti da se isprinta i onda da uokvirim?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pa ja vjerujem da bi... No, nisam sigurna koja je cijena same fotke... Ako sam dobro skužila, ne možeš besplatno skinuti fotku,ali kad ju platiš mislim da joj je rezolucija ogromna pa možeš raditi s njom što god poželis i u kojoj god dimenziji poželis...
    Ja sam do toga došla jer sam u fazi potrage za kuhinjskim zidom pa tražim fotku sebi.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ovaj zid na bokart stranici je ionako samo za inspiraciju... Rijetko tko si to može priuštiti baš u toj izvedbi... :/ no, ako netko nema ideje, zašto ne pogledati

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Trebam ideju za boju/tapetu/nešto neuništivo. U dnevnom boravku imam jedan zid (to je največi cijeli zid, na njemu nema prozora/vrata). Problem je što nam se taj zid najviše maže. I to toliko da ga treba farbati svaka 2-3 mjeseca. Da, da, veliki smo prljavci.
    Uz taj zid je jedna strana trosjeda, pa ako se dijete popne na stranicu trosjeda več su noge na zidu, tu je i mali drveni dječji stol s klupom, pa je opet često na meti zid.
    Uglavnom, zid uvijek izgleda bezveze.
    Što staviti? Perivu boju, tapetu,...? Nešto bih umjerene cijene i da ne smrdi tjedan dana nakon farbanja.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Anemona, samo da podjelim svoje iskustvo sa perivim bojama... Ja sam ih stavila u hodnik i baš nisam zadovoljna.To se baš i ne pere onako kako sam si ja zamislila... Uvijek ostane trag i boja mi ostaje na krpi kojom perem. Kod frendova sam vidjela da oni imaju baš neki poseban premaz preko boje i to se da oprati onako kako sam si ja zamislila ali mislim da je caka u tome što se ne da baš lijepo skinuti sa zida kad poželis kasnije.... A i ne znam kako se to zove...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moji imaju (radi psa) taj nekakav premaz preko boje, izgleda kao lak, a u njega su stavljene i "konfete" pa baš efektno izgleda. Samo nemam pojma kako se to ponaša kad nanosiš novu boju.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Moji imaju (radi psa) taj nekakav premaz preko boje, izgleda kao lak, a u njega su stavljene i "konfete" pa baš efektno izgleda. Samo nemam pojma kako se to ponaša kad nanosiš novu boju.
    To ti je sigurno domflok http://colours.helios.si/cro/gradevi...ni-premazi/114

Mi imamo od prvog dana taj premaz i ne bih ga mijenjala za bilo kakvu perivu boju.
    Samo ja nemam listiće i nemam do pola zida već cijeli stan u tome i odlično je za održavati, a najljepša mi je ta ljepota zida-boje sa tim mat sjajem.
    Ali oprez kod tamnih boja, za taj premaz mora biti poseban valjak i stvarno ga treba znati nanijeti na zid jer u protivnom ostaju fleke koje su izrazito vidljive na tamnijoj boji.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    To ti je sigurno domflok http://colours.helios.si/cro/gradevi...ni-premazi/114

Mi imamo od prvog dana taj premaz i ne bih ga mijenjala za bilo kakvu perivu boju.
    Samo ja nemam listiće i nemam do pola zida već cijeli stan u tome i odlično je za održavati, a najljepša mi je ta ljepota zida-boje sa tim mat sjajem.
    a baza je?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

to ti je uljana boja
    a možeš staviti i lak za drvo
    alo, to izgleda kao u bolnicama i školskim blagovaonicama
    ja nikako ne bih u stan

perive boje na bazi vode...
    može se nešto oprati, ali ne onako kako bi to čovjek htio
    tapeta se može oprati ako je plastična

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovo kod mojih nije uljana boja. Nego zidovi prefarbani običnom bojom i onda gore nanesen premaz, nekakav lak, ali ne za drvo i uz to je vodeni lak. Eto, to je sve što znam.
    I ne izgleda "bolnički".

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa onda si stavi to

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa onda si stavi to
    Pa ne znam kako se zove i gdje se kupi.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam zadovoljna perivom bojom iz baumaxa, piše da je čisti akrilna. Većinu prostorija smo obojali tom bojom.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ima tko ideju di da idemo gledati kvalitetne trosjede na izvlacenje (spavali bi na njemu po ljeti)
    bili u kiki i nis posebno nam nije upalo u oci

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    ima tko ideju di da idemo gledati kvalitetne trosjede na izvlacenje (spavali bi na njemu po ljeti)
    bili u kiki i nis posebno nam nije upalo u oci
    grading.hr

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u Harvey Normanu ima dobrih Talijana
    nađe se i u Lesnini
    Margalić je odličan, treba vidjeti cijene

ne biste čekali Ikeu?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

thanx
    ikea nam prekasno stize u zg (app treba biti opremljen do cca 1. svibnja)
    bili u ikei u grazu pa bi eventualno organizirali prijevoz od tamo

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imam jos jedno pitanje. Zagradjivati cemo jedan dio balkona tj. produziti cemo kuhinju na balkon, pa me zanima kako se to sad legalizira? Poprilican dio stanara je to napravio davnih dana onako na divlje i sad su svi zajedno to legalizirali po nekoj smjesnoj cijeni.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam zidove dječje igraonice obojala bijelom latex bojom, periva je i super izgleda.....
    Može se dodati i neka boja po želji....

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Misliš koja je boja ispod na zidu ?
    Helios

Ovak, nisam ja sad baš sigurna da je to točno taj premaz sa linka, to sam prvo našla pod tim imenom, ja uvjiek kupujem u heliosu i tražim taj domflok premaz mat, pitaju me želim li listiće ili ne i to je cijela mudrost
    Posljednje uređivanje od oka : 06.03.2014. at 11:19

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Treba vidjeti pretpostavljam da postoji neko pravilo na kakvu vrstu boje najbolje ide taj premaz.

No samo da nadodam, kad smo kupili stan stavili smo žutu boju sunca, djeca su se našarala u fazama odrastanja i sve sam uspješno odstranila parom i spužvicom. Ok nakon mnogo godina i mnogo takvog čišćenja vidi se na premazu, ali na tim svjelijim bojama stvarno je vrlo zahvalno.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne, ja pitam je li vodena ili poliuretanska baza
    jer ja poliuretan u kuću ne bih stavljala

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ahaa, pa pa vjerujem da vodena, ali sad si me baš, imam kutijice u podrumu baš ću pogledati dok stignem.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo, zvala sam ih jer si me JAKO uznemirila sa pitanjem, vodena je baza.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

aj, super

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni treba par savjeta s obzirom da imamo naravno ograničeni budžet za preuređenje stana i to kompletno. Oni koji su to prošli, kako i od kuda krenuti? Jeste li imali zacrtani budžet po stavkama i toga se držali ili ne? Dali je istina ono što svi pričaju da uvijek ispadne cca 20% više. Jeste li morali odustati od nečega što ste možda na početku rekli da nema šanse da odustanete i kako ste se s tim pomirili ? Kako je ispalo vama koji ste to prošli?
    Naime, dižemo kredit i sad ja trebam dobro sve ukalkulirati i izračunati da bih znala koliki mi kredit treba.
    E, da i s obzirom da moramo van iz stana i imamo samo jednu opciju a to je zamoliti poznanika da nam iznajmi svoj prazan stan i ne znamo hoće li to biti moguće, koje još opcije imamo?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi smo obnovili kompletno stan (s rusenjem zida i novim cijevima za vodu), wc skroz srusili i sve iznova. Od pocetka radova do useljenja proslo je oko 2,5mj. Ono sto je jako bitno je da se nadgledaju radovi, da mestri ne zafusare. Moj muz je sve stavio u excel. Svaku stavkicu, svaku uticnicu, svaki komad namjestaja. I izvore financiranja. I ako bi htjela kupiti bolju plocu za kuhanje, morali bi usparat na npr kaucu. Mi smo doslovno u dva dana izabrali skoro sve za stan osim kuhinje i ormara po mjeri. Otisli u Split u lesnine i emezzete i kupili krevete, stolove, stolice, kauc itd. Odabrali bijelu tehniku, ali za nju smo samo uzeli ponudu za modele koji nam odgovaraju i te iste aparate uzeli preko neta za 1000 kn jeftinje u nekijh boljih dobavljaca. Regal sam preko interneta u kenda webshopu... vecinu smo kupili bijelo pa kasnije digli detaljima i zidom u boji.
    Da, cesto ima neplaniranih troskova, ali moj muz je i to uplanirao pa je i tu stavku odmah ubudzetirao. Ako zelis javi i mogu ti na mejl poslati nas fajl. Moze ti posluziti kao orjentir za neke cijene.
    Morala sam ponekad odustati od svojih fiks ideja i muzickih zelja, znala sam se musit na muza, iako je vecinom bio u pravu. Ja samo znam da je meni bilo najvaznije da dobijem susilicu i indukcijsku plocu za kuhanje nas stancek je 50kkadrata, potrosili smo valjda oko 25 tisuca eura (drvene otvore i parket smo obnovili, ostalo je sve novo). Nadam se da sam pomogla. E da, selila sam se u sestom mj trudnoce i nosila kutije i stvari. Uzivala sam nekako u tome!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

najvažnije ti je imati dobar projekt
    onda neće biti puno vantroškovničkih radova
    ako predvidiš svaku utičnicu, svaki detalj... nema što biti više od dogovorene cijene

moje iskustvo je (nakon sedamdesetak stanova) da ima situacija u kojima je teško ispoštovati sve želje investitora
    ali, najčešće se može, sa manjim ili većim ustupcima
    važan je razgovor na početku i stavljanje cijele priče u realne okvire
    ako investitor ima nerealne zahtjeve, to se riješi odmah na početku i onda se pomiriš s time i više i ne razmišljaš o tome

uopće ne razmišljaj o opciji ostanka u stanu za vrijeme radova
    to naprosto nije izvedivo (jest, ali si posljedice prevelike)
    moja iskustva su da za potpunu adaptaciju stana od cca 70 m2, treba 40 radnih dana radova
    to je kad se adaptiraju podovi, zidovi, instalacije... kad se sve ruši "do koske"
    ljudi kojima ja radim ili idu u podstanare na dva mjeseca ili su kod baka, prijatelja... snalaze se

možeš, kako ti S2000 kaže, imati tablicu u koju ćeš sve popisati
    tako i ja radim sa svojima
    u tablicu upisujemo ono što nije u troškovniku građevinskih radova
    i, trebaš paziti na razlike u cijenama
    ako su u troškovniku, npr. pločice od 100 kn, a ti nađeš od 80, gledaš da ti brate razliku

oma hrpa detalja na koje treba paziti
    ali je najvažnije u početku osmisliti ono što hoćeš
    onda nema iznenađenja

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala puno na ovim savjetima! Ne stignem baš na forum ovih dana jer mi je na poslu ludnica a usput skupljamo i ponude za uređenje stana!
    Bio nam je stolar za kuhinju i s obzirom da hoćemo staklo između elemenata on preporuča samo kaljeno. Ploča će biti indukcijska pa me zanima zašto ne bi mogao biti lacobel.
    Sviđa mi se jedna zidna naljepnica. Može li se zalijepiti ona na zid pa staviti staklo ili se ona lijep na staklo?

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala puno na ovim savjetima! Ne stignem baš na forum ovih dana jer mi je na poslu ludnica a usput skupljamo i ponude za uređenje stana!
    Bio nam je stolar za kuhinju i s obzirom da hoćemo staklo između elemenata on preporuča samo kaljeno. Ploča će biti indukcijska pa me zanima zašto ne bi mogao biti lacobel.
    Sviđa mi se jedna zidna naljepnica. Može li se zalijepiti ona na zid pa staviti staklo ili se ona lijep na staklo?

Mitovski, ja u svojoj kuhinji imam tapetu i preko nje kaljeno staklo i nikada ništa više u životu ne bih stavila između svojih kuhinjskih elemenata. Izgleda prekrasno, čisti se prelagano, a mogu mijenjati tapetu kada god poželim. Vjeruj mi, nećeš se pokajati.

Lacobel staklo je preskupo, a ako ostaviš samo obojeni zid, kako ćeš ga čistiti?

Možeš, npr., ofarbati zid, zalijepiti naljepnicu i preko kaljeno staklo!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pitaj te od kojih kupuješ naljepnice
    ima onih koje se normalno peru i podnose temperature
    ima običnih
    ja ne znam za koje si se ti zapiknula

kaljeno je bolje, naravno, ali može i lakobel

samo mislim da se trenutno baviš bezvezarijama, ako idete u kompletnu adaptaciju
    daleko si ti još od naljepnica
    to ti je otprilike kao da stavljaš parfem, a nisi se okupala mjesec dana

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A cuj bavim se svime zato sto moram zatvoriti financijsku konstrukciju i nemam neogranicen budzet. Skupljam ponude za apsolutno svaku sitnicu. Zato me zanima koliko je kaljeno a koliko lacobel. One glavne radove vec imamo izvodaca i ponudu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ako ti je sada frka s lovom, a hoćeš glatku površinu između elemenata
    ja u zadnje vrijeme svima savjetujem da obojaju u boju koju žele (zid) i onda preko dvaput prijeđu lakom
    izgleda prekrasno, a košta 50 kuna
    lako kasnije staviš staklo, ako baš želiš

uglavnom, neki se tako zaljube u tu varijantu, da više nikada ni ne stave staklo, nego mijenjaju boje kada im ovo dosadi
    i isto lijepe naljepnice, slikaju, pa lakiraju
    svašta se može

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Apricot, kakav lak se koristi?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku