Stranica 52 od 55 PrviPrvi ... 2425051525354 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,551 do 2,600 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pokusala sam sama obojiti cijev od centralnog i toliko se izmucila, a rezultat nikakav. Da ne govorim da je bila bijela niti mjesec dana, a sad je zuta, unatoc svim mogucim pripremama i posebnim bojama.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    Pokusala sam sama obojiti cijev od centralnog i toliko se izmucila, a rezultat nikakav. Da ne govorim da je bila bijela niti mjesec dana, a sad je zuta, unatoc svim mogucim pripremama i posebnim bojama.
    Vjerojatno nije dobar odabir boje. Moraš uzeti neku koja je stabilna na višim temperaturama. Meni je prije 15 godina majstor to udesio - ofarbao cijevi bojom za drvo pa su požutjele.

Nedavno sam farbala cijevi od centralnog - bijelim Hammerite-om, prije 3 godine u jednoj sobi i prošle godine u kupaonici. Običnim kistom, nekim širine 2cm da mogu koliko toliko dohvatiti i sa stražnje strane. Ispalo je savršeno, pogotovo kad se sjetim da mi je to zadnji put radio majstor i tako zasr*ao parket da me srce boljelo. Tad nisam mogla sama (imala sam trbušinu do zuba) ali... za TAKVE stvari ne plaćam majstore, ali ja imam etažno centralno pa nemam debele cijevi po stanu - sve su relativno tanke. Takve nije teško obojiti uredno. Debele cijevi (od toplane) su nezgodnije, a radijator je možda još zahtjevniji. Ali i njih sam pemzlala (u 20 godina podstanarstva skupila sam kojekakvih iskustava) ali nisam se ustručavala pemzlanja ni drvenarije ni radijatora, a pogotovo ne cijevi, ali njih ne možeš dohvatiti sprejem.

Sve u rok službe.

Najpametnije mi se pokazalo (tako radim zadnje 2 godine) s majstorima dogovoriti "paket aranžman". Imala sam preuređenje kuhinje (instalacije, pločice, parket) pa je tu u paket ušlo i krečenje i farbanje cijevi. Super je ispalo, ali to nije za podstanare.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja cijevi od centralnog farbam običnim jupolom. I super drži i pokriva

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Ja sam koristila Swing color bijeli lak za radijatore iz Bauhausa (otporan na visoke temperature, ne žuti, na vodenoj bazi).
    Koristila sam kist. Nije ispalo baš savršeno iako s 2 metra udaljenosti izgleda tako. Vide se potezi kistom i ima nešto curaka,
    ali to sam povezala s činjenicom da se nisam držala doslovno uputa koje kažu da nakon prvog premaza treba radijator uključiti nakratko,
    možda da se ta boja nekako razlije i popuni ove poteze kistom, i zatim isključiti te nakon sušenja od nekih pola sata nanijeti drugi sloj.
    Sljedeći mi je potez obaviti isti posao spužvastim valjkom, mislim da bi završni dojam trebao biti bolji.
    Ali sve u svemu, zadovoljna sam, radijatori sad izgledaju uredno u usporedbi sa originalnim sivkastim koji su na pojedinim mjestima bili korodirali.
    Eto ako nekome može pomoći ovo iskustvo

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pravimo 5 year plan pa me zanima jeli stvarno kompletno preuredjenje stana nekim kvalitetnim (srednje skupim) materijalom dodje cca 500 eur po kvadratu?

Pod kompletno smatram bas to, sve otuc, prozori, vrata, novi razmjestaj, instalacije, zatvaranje balkona...bas sve. Stan je u zgradi iz 1958. i od tada nije renoviran osim naseg kozmetickog tretmana kad smo se uselili prije skoro 5 g.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

legal o tome smo pricali nekad davno na ovim topicima. mislim da bi se moglo napraviti s 500eura, ali su neki ako me sjecanje sluzi spominjali i 300 sto je na kraju price ispalo na knap. na ovom dijelu topica je neko preuredjivao komplet stan, pa mozda da pitas tu forumasicu. ja je mijesam s jos jednom pa mi je glupo napisati nick

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iscitat cu topic kad uhvatim malo vremena.

Mi smo se na neki nacin zezli jer smo kupili stan na super lokaciji (to je bilo presudno kod odabira), mala stara kamena zgrada sa 5 stanova (radjena za jna oficire , okolo mali vrtovi sa narancama i limunima, manje od 5 min do plaze, sve je u krugu od 500m - butige, kino, pedijatar, zubar, parkici za djecu....sve savrseno ali strasno skupo jer je to Dubrovnik. I sad jos treba utuci dodatnih xxx eurica koje nemamo. Mm ne zeli dizati kredit nego moramo stediti.
    A opet ako dobijemo pojacanje trebat ce nam zapravo veci stan jer je ovaj od 60ak kvadrata zapravo vec sada knap za nas cetvero. Svakako stediti pa kad dodje moment onda ili kupiti veci stan ili obnova postojeceg.

Treba li traziti dozvolu za zatvaranje uvucenog balkona?
    Koliko otprilike dodje izrada idejnog projekta za renovaciju stana? Nama treba kompletno novi raspored kako bi dobili sobu za cure.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I da bude jasno, nismo se zezlli odabirom stana nego cinjenicom da smo za povrsinsko-kozmeticke zahvate potrosili cca 10,000 eur ( dvije stambene stednje) da bi uopce mogli useliti umjesto da smo tada posudili jos 20 tisuca koliko nam je trebalo za kompletnu renovaciju. Koja glupa i skupa greska!

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi smo u godinu dana potrosili oko 10 000 eura. kupili smo stan i otukli ga do cigle, stavili stiropor (jer zgrada nema dobru fasadu), zbukali, gletali, bojili zidove. kompletno kupaonicu sredili ukljucujuci cijevi u zidovima i podu te sanitarije. napravili nove cijevi od centralnog ispod poda, pvc stolariju (4), sobna vrata (2). mijenjali mjesto kuhinje i tamo dovlacili vodu/odvod/plin. promijenili kompetne instalacije struje i premjestili plinomjer. stavili osb ploce na pod.

u stanu, naravno, jos ne zivimo jer nismo gotovi. ceka nas novi parket, protuprovalna vrata i namjestaj.
    također, izabrali smo stan na fantasticnoj lokaciji i to nam je bilo presudno i znali smo sto nas ceka, a cijena je bila prilagođena. nasa je sreca u tome sto imamo gdje zivjeti i sto mozemo ustedjeti neki novac pa ga ulupati jer nismo imali namjeru dizati kredit za uređenje.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mi smo u godinu dana potrosili oko 10 000 eura. kupili smo stan i otukli ga do cigle, stavili stiropor (jer zgrada nema dobru fasadu), zbukali, gletali, bojili zidove. kompletno kupaonicu sredili ukljucujuci cijevi u zidovima i podu te sanitarije. napravili nove cijevi od centralnog ispod poda, pvc stolariju (4), sobna vrata (2). mijenjali mjesto kuhinje i tamo dovlacili vodu/odvod/plin. promijenili kompetne instalacije struje i premjestili plinomjer. stavili osb ploce na pod.

u stanu, naravno, jos ne zivimo jer nismo gotovi. ceka nas novi parket, protuprovalna vrata i namjestaj.
    također, izabrali smo stan na fantasticnoj lokaciji i to nam je bilo presudno i znali smo sto nas ceka, a cijena je bila prilagođena. nasa je sreca u tome sto imamo gdje zivjeti i sto mozemo ustedjeti neki novac pa ga ulupati jer nismo imali namjeru dizati kredit za uređenje.
    i to sve za samo 10000 eura? sve ste sami radili ili?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

samo??? sve nam je radila firma i meni se i ovo cini tako skupo. jedino sto smo mi kupovali stvari npr. vrata, prozore, sanitarije, a oni su sve ugrađivali (ali je uracunato u tih 10000 eura). i naravno, nisu radili sve odjednom.
    bas je cudno vidjeti da je to nekome sve, a mi imamo osjecaj da se ne micemo s mjesta i da nam najskuplje tek dolazi. mi nas parket nismo mogli spasiti, a najniza cijena novog je oko 220 kn/m2 i to bez postavljanja, a protuprovalna vrata, ako nisu kineska, oko 5000, a gdje je jos kuhinja i bijela tehnika, ugradbeni ormar, soba....

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni se isto čini malo - osim ak PVC prozori nisu toliko jeftiniji od drvenih.

kaj se tiče parteta, uzmi treću klasu hrastovog parketa - onak lijepio šareni parket za malo novca

i još - ak ti je lokacija centar i stara zgrada- kak ste mogli staviti PVC?
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 20.02.2015. at 10:20

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zasto ne bismo mogli? pa nije zgrada zasticeno kulturno dobro iako je starija. svi susjedi odavno imaju pvc i pvc prozore na svakom međukatu na stubistu.
    cini se da cu se trebati ispricati mm jer sam cijelu proslu godinu kvocala kako se meni cijene tih radova cine previsoke : )

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ok, to je moj osobni stav. ne bih nikada stavila PVC na staru zgradu u centru grada, niti zbog sebe niti zbog zgrade. I ne zanima me što su stavili susjedi,.
    No zato na grad izgleda kako izgleda, ali nije tema topica.

Razmislite o hrastovom parketu niže klase - stvar ukusa, ali meni izgleda prekrasno

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

istina, cisto stvar stava. meni je recimo uzasno vidjeti da jedan susjed ima bijeli prozor, drugi smeđi, jedan pvc s roletama, treci nesto s griljama... ovako bar izgleda kao cjelina.
    gdje da pogledamo parket?
    bili smo u spacvi, oni su pred stecajem i nemaju skoro nista. decking iz osijeka koji su nam bili prva opcija nemaju nikakvo placanje osim gotovinskog.
    floor experts, megakop, galekovic, drvopod, to mi se sve cini uzasno skupo.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa da samo, jar smo mi radili isto i ispalo je više od toga, dosta više.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo uzeli seljački pod gotov hrastov 14 mm (za podno grijanje) nauljeni za samo 180 kn m2

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

istina, cisto stvar stava. meni je recimo uzasno vidjeti da jedan susjed ima bijeli prozor, drugi smeđi, jedan pvc s roletama, treci nesto s griljama... ovako bar izgleda kao cjelina.
    bili smo u spacvi, oni su pred stecajem i nemaju skoro nista. decking iz osijeka koji su nam bili prva opcija nemaju nikakvo placanje osim gotovinskog.
    floor experts, megakop, galekovic, drvopod, to mi se sve cini uzasno skupo.
    joj to za boje i rolete - isto mislimo.

ja ti više ne znam za taj parket, znam da smo dobili savjet za taj n-te klase, otišli negdje na Vwelesajam i našli. Mi smo stvarno imali veliku kvadraturu, ušteda je bila velika. To su ti nestandardne veličine i još se vide godovi. Ono, običan hrast, a izgleda kao egzota.
    Pitaj te proizvođaćče parketa, vjerojatno to oni sami ne nude. Mogao bi biti galeković, nekako mi je poznato

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo što sam našla guglajući

Rustik klasa – hrast parket

Drvo treće klase, s većim odstupanjima u boji i strukturi drveta, kvrgama veličine do 6mm, bjelikom i bez tragova oštećenja od udaraca i insekata. Ovisno o dimenzijama koje odaberete, a one mogu iznositi od 300 do 600mm dužine i 40 do 70mm širine, te im se cijena kreće od 90 do 150kn po metru kvadratnom.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni se isto 10000 cini malo za takve radove. Jer ono na sto smo mi ulupali eurice je smijesno u usporedbi s vama i jos smo skoro sve sami radili uz veliku pomoc prijatelja. Najvise nam je otislo na veliki skupi klizni ormar, kuhinjske aparate i najjefriniju mogucu kuhinju koju je stolar sklepao za 3-4000 kn. Umjesto gornjih elemenata imamo police iz ikee od 10 eur po komadu. A na njima namascene i zapecene prasine koliko zelis. Simpa izgleda ali odrzavanje nula bodova. Sreca sto od dvije 16 mj cure ni ne stignem gubit vrijeme na police
    Sva privremena rjesenja su nam postala stalna....a u startu je bilo; kao samo da vratimo lovu sta smo posudili za stan pa cemo onda sve napraviti kako treba.
    Yeah right! Sad s ovom novom idejom mm da nema kredita....za 5 godina valjda.

I ja bi jedan dan htjela drvenu stolariju. Plasticoba na ovu zgradu bas ne ide. Ali vec imamo sarenilo po tom pitanju

Ako netko zna treba li traziti gradj dozvolu za zatvaranje balkona? Pristanak od susjeda? Inace svi su osim nas svoje balkone zatvorili. Pogadjate? Svatko za razlicitim otvorima od pvc do zeljeznih.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    evo što sam našla guglajući

Rustik klasa – hrast parket

Drvo treće klase, s većim odstupanjima u boji i strukturi drveta, kvrgama veličine do 6mm, bjelikom i bez tragova oštećenja od udaraca i insekata. Ovisno o dimenzijama koje odaberete, a one mogu iznositi od 300 do 600mm dužine i 40 do 70mm širine, te im se cijena kreće od 90 do 150kn po metru kvadratnom.
    I racunaj postavljanje i lak cc jos 100 kn / m2

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi rekla da je i više od 100 kn

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku

Ako netko zna treba li traziti gradj dozvolu za zatvaranje balkona? Pristanak od susjeda? Inace svi su osim nas svoje balkone zatvorili. Pogadjate? Svatko za razlicitim otvorima od pvc do zeljeznih.
    treba dozvola

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i lajsne za parket koštaju, nakupi se....

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ne razumijem - za skupi parket ne trebaš majstora za postavljanje i lak?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

znam da pitanje mozda ne ide direktno na ovu temu ali ne znam na koju da ga postavim a ovdje ce ga dosta ljudi procitati pa ako moderatorima ne smeta molila bi da ostane.. hvala

e sad, treba mi pomoc, napravila bi kamin odnosno kupila bi plamenik na bioetanol. ovako nesto me interesira:
    http://www.tehno-dom.eu/index.php?rg...r=30&detalji=1

e sad, gdje to nac povoljno? u obzir dolazi i internet kupovina.. cijene su poprilicno visoke (1000+kn) pa ne znam mogu li to negdje nac jeftinije ili je to ustvari realna cijena toga..
    znam da 1000+ kn mozda nije preskupo, ali za nesto cemu je prvenstvena funkcija da lijepo izgleda i figura radje bi nasla nesto jeftinije naravno ako je moguce

hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Koja vam je firma radila ako se smije znat?
    Naime, u istoj smo situaciji.
    Kupili smo stan na super lokaciji,razbili ga , srusili zidove, pocupali instalacije, otukli zbuku...e sad to sve treba iznova izgraditi

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

da li je netko možda oblagao napu u knauf?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo uzeli seljački pod gotov hrastov 14 mm (za podno grijanje) nauljeni za samo 180 kn m2
    Gdje?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

[QUOTE=centar;2738807]

Jeste gledali u Conty?

http://www.conty.hr/webshop?route=home

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dali ima netko za preporuku parketara u pitanju su lamel parketi za pobrusiti i polakirati , takoder imamo u planu preurediti kupaonicu tako da
    trazimo provjerenu firmu za taj posao,moze na pp

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

samo sam došla pitati gdje je apricot?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Moze preporuka za unutarnje zbukanje?
    I zna li itko kako se cijene krecu?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    zeni je dop**** davati besplatne savjete

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ako netko slučajno treba majstore ima za preporučiti dvoje (otac i sin).Nama su radili farbanje, vrata postavili i još neke zidove sređivali. Prezadovoljni smo s njima, poštuju rokove i cijene su im ok. Imaju svojeg parketara i stolara (njega nismo koristili ali budemo). Ako nekom treba broj javim na pp

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

meni treba krecenje cijelog stana (50m2) ali netko pedantan, na dosta mjesta treba guliti pa gletati. trazim best buy preporuke pliz!

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evo ja mogu ove svoje majstore preporučiti, nama su sada krečili našu i dječju sobu. i opet ću ih uzeti kada ću sređivati kuhinju i hodnik. i uvijek ću ih preporučiti jer sam vrlo zadovoljna s njihovim uslugama. ako želiš pošaljem ti broj na pp.

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

moze, pliz!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    zeni je dop**** davati besplatne savjete

meni je užasno neobično bez nje

ni na dohrani je nema
    apri javi se

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Gdje kupiti pipu za sudoper- neki dobar omjer cijene i kvalitete
    vidjela one Franke- prekrasne, ali definitivno preskupe
    dobili preporuku za jednodtavan sudoper u Ikei (tnx Apri), jel se tamo isplati uzeti i pipu?

(nemam vremena pretraživati cijeli grad i 20 tema na forum.hr)

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koja je uopće jedna razumna cijena za pipu srednje kvalitete?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Da, nema je već mjesecima na forumu

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Nažalost, nemam neki pametan savjet za pipe...
    Mi smo kupili skupu sa oni izvlačnim tušem pa mi je puklo to crijevo za koje sam onda trebala dati 700 kn za novo crijevo!!! Bolje da sam kupila neku jeftiniju vulgaris pipu

Nego, ima li tko prijedlog kao srediti uzglavlje bračnog kreveta koje je inače imitacija kože pa ga je moja curka noktićima izgrebala i ogulila. no ne bih radila novi tapacirung... Trenutno tražim nešto jeftino a da ipak bude koliko toliko lijepo...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Uzmi u Ikei Indira prekrivač, iskroji i sasij navlaku koju možeš i skinuti i prati...
    Ništa drugo mi ne pada na pamet.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj paklenica prvotno napisa Vidi poruku
    Koja je uopće jedna razumna cijena za pipu srednje kvalitete?
    Cijene se zbilja razlikuju dosta tako da se možda isplati pogledati u par dućana. Ja nisam u istom kupila sve 4 pipe, za kadu sam kupila u Škorpikovoj kod Novaka, dvije u Ferotermu i jednu u Pipi. Tri su hans grohe, a jedna je Rosan. Sve su mi dobre. Rosan je najslabija klasa, al ne vidim za sad da se skida kromirani sloj i lijepo se održava. To je obična pipa za umivaonik u WC-u s navojem, nema onu miješalicu, tako da se ne usudim na temelju najjednostavnije pipe donositi zaključak. Al to je valjda neka srednja kvaliteta.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo kupili skupu sa oni izvlačnim tušem pa mi je puklo to crijevo za koje sam onda trebala dati 700 kn za novo crijevo!!! Bolje da sam kupila neku jeftiniju vulgaris pipu
    ja sam kupila skupu (Hans Grohe) ali je bila sa garancijom (ne sjećam se 2 ili 3 god)....procurilo mi je crijevo unutar grantnog roka (isto ima tuš na izvlačenje) i serviser mi je poštom besplatno poslao novi dio!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam kupila skupu (Hans Grohe) ali je bila sa garancijom (ne sjećam se 2 ili 3 god)....procurilo mi je crijevo unutar grantnog roka (isto ima tuš na izvlačenje) i serviser mi je poštom besplatno poslao novi dio!
    Ma da, ja sam tehničke struke pa sam procijenila da bi s tim izvlačnim pipama moglo biti problema iz više razloga. Iako izgleda praktično, nisam htjela. Moja na umivaoniku je koštala preko 1000 kn, to je zbilja puno, al sam imala izvedbeni razlog zašto mi je trebala.

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi smo prije 4 godine uzeli pipe i tus Nord i nismo do sada imali nikakvih problema s njima, izgledaju kao nove a bile su medu jeftinijima, ne sjecam se tocno cijene ali neusporedivo manje od grohe i slicnih. Sad ne znam ima li to veze s tim sto ih perem iskljucivo octom, znam da ova agresivna sredstva znaju ostetiti krom.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku

Nego, ima li tko prijedlog kao srediti uzglavlje bračnog kreveta koje je inače imitacija kože pa ga je moja curka noktićima izgrebala i ogulila. no ne bih radila novi tapacirung... Trenutno tražim nešto jeftino a da ipak bude koliko toliko lijepo...

kupiš platno i jeftinu klamericu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj paklenica prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje kupiti pipu za sudoper- neki dobar omjer cijene i kvalitete
    vidjela one Franke- prekrasne, ali definitivno preskupe
    dobili preporuku za jednodtavan sudoper u Ikei (tnx Apri), jel se tamo isplati uzeti i pipu?

(nemam vremena pretraživati cijeli grad i 20 tema na forum.hr)
    ja sam kupila u ikei
    nisam je još montirala pa ćemo tek vidjeti kak funkcionira
    ali ima dugogodišnju garanciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •