Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nemam osobno iskustvo sa silgranitom, ali ljudi koji imaju čak i bijele sudopere kažu da nemaju problema s flekovima (ni od mrkve, cikle i rajčice).
    ne znam što bih ti rekla za boju; u zadnjih sedam stanova koje sam radila... svi su imali bijelu high gloss kuhinju i totalno sam se ispraznila

Franke, Blanco... isto ti je to...

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nemam osobno iskustvo sa silgranitom, ali ljudi koji imaju čak i bijele sudopere kažu da nemaju problema s flekovima (ni od mrkve, cikle i rajčice).
    ne znam što bih ti rekla za boju; u zadnjih sedam stanova koje sam radila... svi su imali bijelu high gloss kuhinju i totalno sam se ispraznila

Franke, Blanco... isto ti je to...
    Ma mislila sam mozda uzeti svijetlo sivu - to mi se cini da bi se ok uklopilo sa ostalim aparatima od inoxa..

Ma dobro, moja nece biti sva bijela, samo gornja dva elementa, i ormarici na otoku, ostalo je hrast. Morala sam sto neutralniju kombinaciju, jer meni inace sve dosta brzo dosadi i nakon nekog vremena bih htjela nesto promijeniti, a kuhinja ipak nije stvar koju mogu mijenjati svakih cca.5 godina. Ovako cu se moci zezati sa detaljima i mjenjati ih svako malo, manje ce me kostati novaca, a mm zivaca .
    Pa kada si uredila 7 stanova onda sigurno imas koju dobru ideju ...

Jos samo jedno pitanjce, obojala bih zid nasuprot kuhinji u neku boju (jos neznam koju), sada ne znam da li da obojim i zid na kojem ce biti kuhinja ili bolje ne? Neznam kakav bi efekt napravila kada bi to napravila? Na desnom zidu su vrata za na terasu, a na ljevom je prolaz iz dnevnog boravka, pa njih nisam mislila dirati..ili?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    Jos samo jedno pitanjce, obojala bih zid nasuprot kuhinji u neku boju (jos neznam koju), sada ne znam da li da obojim i zid na kojem ce biti kuhinja ili bolje ne? Neznam kakav bi efekt napravila kada bi to napravila? Na desnom zidu su vrata za na terasu, a na ljevom je prolaz iz dnevnog boravka, pa njih nisam mislila dirati..ili?
    u najmanju ruku bih trebala imati tlocrt i fotke.
    da je to baš tako jednostavno, svi bismo radili putem nekakvih foruma.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    u najmanju ruku bih trebala imati tlocrt i fotke.
    da je to baš tako jednostavno, svi bismo radili putem nekakvih foruma.
    nazalost, nemam tu kod sebe ni fotke ni tlocrt, ali gledat cu da poslikam malo kada budem isla kuci sljedeci put..
    u svakom slucaju, hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •