Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj bfamily prvotno napisa Vidi poruku
    Mene toliko muče dileme oko svega i svačega, da mi je ovo uređenje koje sam sanjala godinama pretvara u ogroman stres umjesto u uživanciju A inače obožavam smišljati interijere. Problem je naravno lova, koja mora pokriti sve zato ne možemo kupiti sve kvalitetno, nešto trebamo žrtvovati što se meni nimalo ne sviđa.

Može savjet?
    Kupaona nam je širine 1,75m, dužine 2,60. U kutu će doći duboka tuš kada 90 cm.
    Dilema je dali staviti polukružnu ili kockastu? I dali s onom ugrađenom sjedalicom ili bez? S oblogom ili bez?

Aaaaa te dileme!
    meni je ta duboka kutna grozna, nemam osobnog iskustva, ali ono: moras dici nogu pa su tu mini vrata kroz koja udes, ak ti je klinac mali pa ga moras tusirat, uzas, jos ako uzmes s onim mlaznicama posvuda, zacas hrpa kamenca i svega.
    eto, da i o tome razmisljas

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ta duboka kutna grozna, nemam osobnog iskustva, ali ono: moras dici nogu pa su tu mini vrata kroz koja udes, ak ti je klinac mali pa ga moras tusirat, uzas, jos ako uzmes s onim mlaznicama posvuda, zacas hrpa kamenca i svega.
    Moji starci imaju kutnu, polukružnu, s oblogom i sjedalicom. Katastrofa.

Ja sam za simpl varijante. I obavezno keramičku tuš kadu.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    I meni su te s kabinom užasne. Naša neće imati kabinu jer mi su mi lijepe samo one koje dođu preko 4000kn.

Odabirala sam duboku tuš baš zbog djece. Do sada smo imali kutni obični tuš, niski, i stalno sam u njoj imala kadicu, pa bazenčić za curu pa ulij vodu, pa izlijevaj s kantom, ajme meni
    Ovako će se dječica moći malo bućkati, a nama ne smeta dignuti nogu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •