mare41
1. koliko sam i tu i na forumu.hr pročitala o temi kuhinja većina hvali da se sjajne odlično održavaju sa krpom od microfibre ali naravno stvar je ukusa - za mat je ovdje par osoba izjavilo da je očajan za čistiti. Meni je u planu mjenjanje kuhinje i zato stalno čitam te teme i definitivno ću izabrati visoki sjaj i to bijelujer prostor nije ogroman pa da ne ubijem još sa nekom šarenom kuhinjom.
2. mi smo u kuhinji koja je povezana sa blagavaonom (a u budućnosti će to biti dnevni boravak ako želimo djeci osigurati svakom svoju sobu) stavli pločice koje su tamne u donosu na svijetli hrastov parket i stavili alu lajsnu široku cca 2 cm kao prijelaz isto tamnu. Iskreno daleko mi je ljepše vidjeti prostor sav u istom tj. da je parket i u kuhinji ali kad se sjetim da sam prije 2 godine razbila bocu punu maslinovog ulja i to domaćeg i da je to sve završilo na podu kuhinje drago mi je da su pločice.
A da sam imala mogućnosti uređivati cijeli stan odjednom definitivno bih angažirala nekog stručnog za interijere. Ovako već skoro dva desetljeća sređujemo dio po dio stana i još krpamo i kuću staru 35 godina i oko nje i još nismo gotovi(igram loto ali me neće pa neće).

jer prostor nije ogroman pa da ne ubijem još sa nekom šarenom kuhinjom.
 (igram loto ali me neće pa neće).

Odgovori s citatom