Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Netko je ovdje pisao da je u salonima prljao pločicu da bi vidio kako se ponaša.
    Lol, tek sam sad pročitala...
    Ja sam to radila, špricala ih vodom, gazila ih...

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znači ti si ih gazila i prljala u dućanu pa si ipak kupila te koje se jako prljaju? ili se u stvari sve prljaju i na svima se sve vidi?
    ma u biti mislim da bi ih i ja kupila da znam da se jako prljaju samo da sad nađem tu žutu koju sam zamislila

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Lol, tek sam sad pročitala...
    Ja sam to radila, špricala ih vodom, gazila ih...
    Ja samo djecu povedem sa sobom.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

našla sam ih! žute pločice, to su te, ljubav na prvi pogled
    postoje tri dimenzije: podne mislim 30x30, zidne 30x20 i onako uske 5x30. dimenzije možda nisu točne, otprilike sam napisala.

sad muka- kombinirala bih bijele i žute, jedan zid bi komplet bijeli, na njemu je vodokotlić i on bi bio s tim tankim žutim pločicama, zid na kojem je kada bio bi potpuno bijeli, ostala dva zida žuta ( jedan je ulazni zid, a na drugom dolazi bijeli ormarić), pod žuti. si može ko zamisliti ovu kombinaciju u glavi? ili ima netko da je slično kombinirao pa nešto nije ispalo kak treba, nije se uklopilo? te bijele koje spominjem su iz iste ekipe kao žute, znači isti model, dimenzije, samo druga boja. čak sam pomislila i na sivi pod, ali odustala. kako da kadu obučem? u bijelu, žutu, uske, široke?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku
    našla sam ih! žute pločice, to su te, ljubav na prvi pogled
    postoje tri dimenzije: podne mislim 30x30, zidne 30x20 i onako uske 5x30. dimenzije možda nisu točne, otprilike sam napisala.

sad muka- kombinirala bih bijele i žute, jedan zid bi komplet bijeli, na njemu je vodokotlić i on bi bio s tim tankim žutim pločicama, zid na kojem je kada bio bi potpuno bijeli, ostala dva zida žuta ( jedan je ulazni zid, a na drugom dolazi bijeli ormarić), pod žuti. si može ko zamisliti ovu kombinaciju u glavi? ili ima netko da je slično kombinirao pa nešto nije ispalo kak treba, nije se uklopilo? te bijele koje spominjem su iz iste ekipe kao žute, znači isti model, dimenzije, samo druga boja. čak sam pomislila i na sivi pod, ali odustala. kako da kadu obučem? u bijelu, žutu, uske, široke?
    nemoj sivi pod
    siva boja jede žutu, osim u nekim nijansama
    onda i siva i žuta dobiju zelenkastiodsjaj

gkasam za žuti pod

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •