Stranica 32 od 55 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

lol, u birtiju sam išla u studentskim danima kad mi nije smetao šugavi wc .
    naknadno su i renovirali (zato sam i bila tamo) i ja pregledavala. a nije idealno, ali ako nemaš love za pravu renovaciju, ovo je as good as it gets... a ovo na tvom linku je bez pločica, zaboravila sam kako se taj "beton" zove, ima mi to rodica u stanu i izgleda stvarno fancy!

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako imam spavaću sobu bukva s ponešto sivih elemenata koja bi mi boja zidova pasala? ova bukva-siva nije baš kombinacija za pozavidjeti, ali za sad mora i može ostati samo tako. bi išla neka nijansa narančaste ili je to totalna kontra?

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja bi stavila neku lijepu nijansu zelene, da malo otvori..

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku
    ako imam spavaću sobu bukva s ponešto sivih elemenata koja bi mi boja zidova pasala? ova bukva-siva nije baš kombinacija za pozavidjeti, ali za sad mora i može ostati samo tako. bi išla neka nijansa narančaste ili je to totalna kontra?
    uh
    ne zavidim ti na toj kombinaciji
    daj stavi sliku

jer, uz to može bordo, lavanda... možda nezrela žuta
    narančasta je meni, uz bukvu... malo seljo
    zelena bi uz sivo skroz zatvorila, osim ako ne bi stavila bor zelenu, što može biti jako lijepo

imaš u mojim albumima tu zelenu na dva objekta
    kopaj

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zelene i lavande sam se nagledala godinama, a narančastu nisam nikad imala pa od tud moja želja za njom, ali brzo je splasnula

žutu volim, to već znaš, i nju bi mogla. zelenu fakat ne bi ni bor, ni travu, ni maslinu...

al kad ne znam staviti slike, osim na fb, idem isprobavati.
    Posljednje uređivanje od rayna : 19.09.2013. at 08:19

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa stavi na fejs, pa ću pogledati

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo, skužila sam http://public.fotki.com/zagrebzagreb.../p9191002.html

sad kad znam stavit ću i kupaonu i wc, to ti još dugujem, samo moram poslikati

e da, soba ima oko 15 godina, znam da je demode, ali nažalost ostaje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mda... narančasto nikako

razmislit ću što bi bilo najbolje

ne bi ni tamnosmeđu?
    koliko ima ove sive ukupnoi?

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dva elementa na podizanje iznad glave koji čine most i po tri ladice sa svake strane. ostalo je bukva. nje ima dosta jer je soba u L.

tamnosmeđu kao čokolada misliš? a kapučino možda?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Može li se sive riješiti nekako, farbanjem/lijepljenjem nečega preko?

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Može li se sive riješiti nekako, farbanjem/lijepljenjem nečega preko?
    ne bi ju prefarbala ni prelijepila, sviđa mi se boja, al teška za kombinirati

ja bi se prije bukve riješila no dragi neda

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ta siva je stvarno zeznuta

može kapučino, ali trebaš staviti tonkartu uz bukvu

siva će se uklopiti
    idi vidi ono potkrovlje što radim, kako sam stavila sivu, kapučino i tirkiznu skupa

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku
    evo, skužila sam http://public.fotki.com/zagrebzagreb.../p9191002.html

sad kad znam stavit ću i kupaonu i wc, to ti još dugujem, samo moram poslikati

e da, soba ima oko 15 godina, znam da je demode, ali nažalost ostaje
    Ja bi stavila ljubičastu. Neku nježniju nijansu.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vidjela sam potkrovlje, sviđa mi se ona treća, najdesnija, jel to kapučino? ne bi li ta bila pretamna za spavaću?

trina, ljubičasta i zelena su odbijene u samom startu, nagledala sam ih se u sadašnjem stanu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa zar spavaća i ne treba biti tamnija?
    nećeš goblene u njoj vesti

https://www.google.com/search?q=brow...&bih=548&dpr=1

(doduše, ovdje nigdje nema te bukva - sive kombinacije)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Apri , u kakvoj me spavacoj sobi vidiš obzirom na temperament ?

Nakon x godina (zapravo , od kad sam odselila iz rodiiteljske kuce) prvi put cemo imati spavacu sobu. Sobu sa pravim krevetom za spavanje, bez djece u kombinaciji.
    i sad sto da radim, nemam neku generalnu ideju u kojim bojama urediti sobu. soba ce biti obična, visoko potkrovlje , zid nasuprot vrata ima malu kosinu ( ali dovoljno visoku za stajanje u svakom kutu) koja bi mogla dati romantican stih. veličina dobra 14m2, pravilan oblik, prozori gledaju na sjever/sjeverozapad (standardne veličine).

koje kombinacije boja bi išle? zamisli prazno slikarsko platno....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a namještaj
    koje boje je krevet
    ima li ormara
    koliko svjetlosti ima
    koje boje je stolarija
    planiraš li zavjese/tepih
    kakva će biti umjetna rasvjeta
    koja je orjentacija

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nemam namjestaj , i to kupujemo.
    planiramo ormar/e
    svjetlosti ima slolidno, ali nece biti direktnog sunca nikad (osim kad su najduži dani, pa će zapadno sunce ulaziti)
    stolarija je tamno smeda (bež rolete)

zavjese svakako , kuca gleda preko ceste direktno na prozore od susjeda.
    ulazi se sa juga , prozor (dupli ) sjevero zapadni zid. mala kosina na sjevernom zidu .
    nemam plan rasvjete (još) .
    Posljednje uređivanje od sirius : 20.09.2013. at 08:30

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Trebali bi srediti stepenice u kući, mislili smo na gazišta stavit drvo, a kako bi bilo moguće srediti čelo stepenica? Ja sam mislila samo prefarbat (ožbukano je) a od majstora smo dobili savjet da možemo staviti i teraplast(mislim da sam dobro zapamtila,to je završna dekorativna žbuka)..jel netko ima tako napravljeno i kako to izgleda? tražila sam slike s tom kombinacijom, nisam našla ništa...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mislim da ti to baš neće biti zgodno za održavanje.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ima moja frendica granit ili mramo stepenice, samo gažista a sve okolo je sa svjetlosivim terplastom, jako lijepo izgleda.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja napokon nakon 5 godina uređujem spavaću sobu. Do sada nam je krevet glumila podnica s nogicama, doduše i od sada će samo ćemo napraviti uzglavlje http://www.ikea.com/de/de/catalog/ca...bedroom/19064/ , nešto poput ovog brimnes. Imam ogroman bijeli ormar(onaj iveral na kojem se vide godovi) i od istog takog će biti uzglavlje i još nešto što će biti oramr/špajza (nešto poput walk in ormara). E sad ostaje mi starakomoda u trešnja boji, relativno je ok i ne bi ju sada izbacivala. Boja zidova će biti lavanda, zavjese bijele, namještaj bijeli i ta prokleta komoda. Pada mi napamet kupit neku foliju i obložit ju srebrnom folijom ali možda će biti malo previše. Jel imate kakvu ideju, šta sa tom komodom?!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

joj od iverala je i samo njezino stanje je takvo da će kroz koju godinu letit u neku šupu, ne bi previše energije ulagala u nju . Maksimum mi je preljepljivanje folijom. Samo je pitanje kojom. Dok sam mislila da će proći uređivanje bez krečenja brijala sam o ljubičastoj boji(zidovi su sada najsvjetlije moguće zeleni sa smaragdnim leptirima). No ipak se mora krečiti, dvoumila sam se između tirkizne i lavande, no svejedno komoda ne može biti ljubičasta.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ti to baš neće biti zgodno za održavanje.
    Misliš na verziju sa teraplastom ili samo pofarbano? ili u bilo kojoj kombinaciji?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zašto ne? Ako je sve ostalo bijelo?
    Ili bijela s ljubičastim detaljima... prugasta, široke bijele, tanje ljubičaste prugice (horizontalne)... Ljubičasta s bijelim krugovima u raznim veličinama, ili obratno... pa isti takav ljubičasti ili bijeli krug još ponegdje na zidu.. ili skroz bijela, pa pa folije izrezani floralni oblici...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš na verziju sa teraplastom ili samo pofarbano? ili u bilo kojoj kombinaciji?
    Mislim na teraplast, kad budeš brisala gazišta vlažnom krpom dotaknuti ćeš teraplast, pa e ti malo po malo, dio koji bude dotaknut postati tamniji. Ili ako će se taj dio doktaknuti cipelom... nema šanse da ti ostane uredno. dugoročno.
    Ja imam bijele fuge na zidnim pločicama u kupaoni, tri cm od poda bar jednom godišnje moram posebno tretirati octom i četicom za zube da se ne vidi taj trag od pranja poda.

Da si u Zagrebu, poslala bi te u foto Tuškanac u Dežnamovom da vidiš kako strašno izgleda teraplast na podu nakon puno godina. On eje neravan, kad jednom uđe prljavština u utore, nema šanse da ju izvadiš, posebno na vertikalnim površinama poput čela stubišta.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Frendica ima tamno drvo i bijela kava keramiku na stubištu, prilično dobro izgleda.

A majstor je preporučio ono što je njemu najjednostavnije.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mislim na teraplast, kad budeš brisala gazišta vlažnom krpom dotaknuti ćeš teraplast, pa e ti malo po malo, dio koji bude dotaknut postati tamniji. Ili ako će se taj dio doktaknuti cipelom... nema šanse da ti ostane uredno. dugoročno.
    Ja imam bijele fuge na zidnim pločicama u kupaoni, tri cm od poda bar jednom godišnje moram posebno tretirati octom i četicom za zube da se ne vidi taj trag od pranja poda.

Da si u Zagrebu, poslala bi te u foto Tuškanac u Dežnamovom da vidiš kako strašno izgleda teraplast na podu nakon puno godina. On eje neravan, kad jednom uđe prljavština u utore, nema šanse da ju izvadiš, posebno na vertikalnim površinama poput čela stubišta.
    a onda mi se čini da je prefarbat čelo stepenica još gora ideja, jer i to će se stalno močiti, a i vrlo vjerojatno će se viditi tragovi cipela, mislim ono kad se vrhom cipele bude doticalo čelo...ajmeee.. a što da radim onda, jel imaš kakvu ideju? a nekako mi je najmanje privlačno da cijele stepenice stavim u drvo...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moje stepenice su cele u drvetu
    i grozno mi je to. jednom cu ih ofarbati,
    svaku u razlicitu boju.
    a na netu videh zalepljenu tapetu na celo stepenica.
    mozes menjati kad ti dosadi ili se isprlja.

http://decoratingfiles.com/wp-conten...tairRisers.jpg

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

a onda mi se čini da je prefarbat čelo stepenica još gora ideja, jer i to će se stalno močiti, a i vrlo vjerojatno će se viditi tragovi cipela, mislim ono kad se vrhom cipele bude doticalo čelo...ajmeee.. a što da radim onda, jel imaš kakvu ideju? a nekako mi je najmanje privlačno da cijele stepenice stavim u drvo...
    Pa kažem ti, keramika, pločice.
    Da žicam frendicu da slika?
    Posljednje uređivanje od Mojca : 20.09.2013. at 10:34

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi cemo imati montažne stepenice i čelo ce biti od lima , a gaziste od drveta (bukva) . vidjela sa, to u nekom katalogu , pa mi se dopalo. nemam pojma kao ce ispasti uzivo , jer još nismo montirali.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hmm, zanimljivo ovo s tapetama...

sirius, lim, a jel će to onako odzvanjat kad lupiš o to??

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hmm, zanimljivo ovo s tapetama...

sirius, lim, a jel će to onako odzvanjat kad lupiš o to??
    sto bi se imalo lupati u to? pa to je celo , umontira se cvrsto i ne bi trebalo proizvoditi zvuk. Ali kao što rekoh , pojma nemam, nije montirano (niti sam ikad hodala po takvim stepenicama).

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mojca, a to s keramikom vjerujem da je ok, u startu smo kao odlučili da nećemo keramiku na stepenice..al još uvik se stignemo predomisliti..kuća je novogradnja, tako da su stepenice još uvik "gole"...smišljamo kako ih rješiti..odlučili smo se za drvena gazišta jer mi je to baš lipo, stolariju smo uzeli pvc, ali imitacija drva, zlatni hrast, kuhinja- donji elementi tamno drvo, mislim wenge, a gornji svjetli, na terasama smo stavili keramičke pločice, ali izgledaju ko brodski pod..tako da nekako prateći sve to, prva misao nam je bila i drvena gazišta...ali me muči to čelo stepenica..kako to napraviti, a da je koliko toliko dugoročno rješenje...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    sto bi se imalo lupati u to? pa to je celo , umontira se cvrsto i ne bi trebalo proizvoditi zvuk. Ali kao što rekoh , pojma nemam, nije montirano (niti sam ikad hodala po takvim stepenicama).
    a mislim da će se dešavati da se vrhom cipela udara u čelo, al da vjerojatno se to izvede na način da ne proizvodi nikakve čudne zvukove, barem ne onakve kakvi su meni pali na pamet u trenutku kad sam pročitala tvoj post

ma znaš što, ja sam ti cila zbunjena, uzbuđena, to je naša kućica (napokon naša) novogradnja, i triba srediti sve, baš sve, bojanje zidove, pločice, parketi, stolarija, namještaj...želim da bude lipo, a nije lako kad te prati osjećaj da nemaš pojma kako što rješiti i bojiš se da ćeš napraviti cirkus od svega toga..nikad ništa nisam sređivala i sad odjednom cilu jednu kuću od 200kvadrata triba srediti da liči na nešto

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Trebali bi srediti stepenice u kući, mislili smo na gazišta stavit drvo, a kako bi bilo moguće srediti čelo stepenica? Ja sam mislila samo prefarbat (ožbukano je) a od majstora smo dobili savjet da možemo staviti i teraplast(mislim da sam dobro zapamtila,to je završna dekorativna žbuka)..jel netko ima tako napravljeno i kako to izgleda? tražila sam slike s tom kombinacijom, nisam našla ništa...
    tako ti života, nemoj stavljati teraplast
    ne znam postoji li išta seljačkije i odvratnije od teraplasta u interijeru
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

možeš obojati uljanom bojom, ako se plašiš prljanja
    a možeš isto obući u drvo
    a možeš svaku stubu u drugu boju, jako lijepo izgleda
    to pod uvjetom da ti ostali dijelovi nisu prešareni

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, meni se svida betonska stuba u obicnoj bijeloj boji i samo gazista od drveta. To bi bio moj izbor unatoc eventualnom prljanju (da imamo betonske stube).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma znaš što, ja sam ti cila zbunjena, uzbuđena, to je naša kućica (napokon naša) novogradnja, i triba srediti sve, baš sve, bojanje zidove, pločice, parketi, stolarija, namještaj...želim da bude lipo, a nije lako kad te prati osjećaj da nemaš pojma kako što rješiti i bojiš se da ćeš napraviti cirkus od svega toga..nikad ništa nisam sređivala i sad odjednom cilu jednu kuću od 200kvadrata triba srediti da liči na nešto

hahahaah ko da citam sebe, ja sam napravila niz gresaka, samo jer mi se zurilo i nije mi se previse mislili. dakle neces pogrjesiti tamo di imas viziju i tamo di dovoljno odvojis vremena.
    jedan dio katastrofe sam ispravila, a drugi ceka, ne smijem sad bar godinu dana nista spominjati

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi mislimo radit stepenice: konstrukcija od željeza i sve obučeno u drvo
    gazišta bi onda bojala u tamni sandolin, a one poprečne daske u bijelo
    da li će izgledat ok?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    tako ti života, nemoj stavljati teraplast
    ne znam postoji li išta seljačkije i odvratnije od teraplasta u interijeru
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

možeš obojati uljanom bojom, ako se plašiš prljanja
    a možeš isto obući u drvo
    a možeš svaku stubu u drugu boju, jako lijepo izgleda
    to pod uvjetom da ti ostali dijelovi nisu prešareni
    Ma da, neću teraplast sigurno...ja totalna neznalica sam tek maloprije saznala da je taj teraplast, ono što se stavlja na fasadu, dolje do poda, ili na onaj dio temeljnih zidova koji se vide..stvarno mi to ne ide u interijer kuće..a majstor predložija, pa sam pitala za mišljenje..ne bih sve u drvo, tako da ću vjerojatno poslušati tvoj savjet i stavit uljanu boju...e sad još triba odlučiti koju...kuhinja je pofarbana u boji lavande, boravak je jedan zid u toj istoj boji a ostatak, žuta (tundra 150) i u toj kombinaciji je i predsoblje u kojem su stepenice za gore, zidovi stepeništa su također u toj žutoj a zid na kojem je prozor (tu je i podest stepenica) je ofarban u lavandu.. kako ti se čini da i tu kombinaciju ubacim na čela stepenica ili jednu od tih ili sasvim neku drugu? jooj jesam spetljala ovaj post, nadam se da ćeš me shvatiti..

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    hahahaah ko da citam sebe, ja sam napravila niz gresaka, samo jer mi se zurilo i nije mi se previse mislili. dakle neces pogrjesiti tamo di imas viziju i tamo di dovoljno odvojis vremena.
    jedan dio katastrofe sam ispravila, a drugi ceka, ne smijem sad bar godinu dana nista spominjati
    ma ja imam vrimena misliti čekajući da mi priključe struju i vodu..a kako su ažurni, načekati ću se...a ne sumnjam da ću i ja imat koju grešku bez obzira na vrime koje imam...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    mi cemo imati montažne stepenice i čelo ce biti od lima , a gaziste od drveta (bukva) . vidjela sa, to u nekom katalogu , pa mi se dopalo. nemam pojma kao ce ispasti uzivo , jer još nismo montirali.
    Lim? Fora ideja! Samo nek je dovoljno debel da se ne piga.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Lim? Fora ideja! Samo nek je dovoljno debel da se ne piga.
    Da , jako su debele ploce , nista se ne piga. Trebali bi stepenice montirati za koji tjedan , pa me zanima kako ce izgledati .

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajd javi. I fotku stavi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dakle, kao što sam već pisala, zatvorili smo balkon i to je sad blagavaona. Dok se gradio stan, u jednom zidu su bila vrata koja su vodila u drugi dio kuće i vrata su tad zatvorena, stavljen je zid nekoh pola metra unutar štoka a nakon toga smo stavili police i to mi služi kao odlagalište svega i svačega, mala špajza. Tamo je uvijek stajao nekakav zastor, nije m bilo ni važno jer se radilo o balkonu ali sad kad se tamo više boravi, ide mi na živce. U dogledno vrijeme tamo bi trebala doći mala dvokrilna vrata pa da to bude jedan lijepi ugradbeni ormarić ali sad mi to nije opcija i tražim neko oku ugodnije a jeftino rješenje. Ili možda čak uzorak ili boju zavjese, nešto što bi mi se dobro uklopilo. Zidovi su bijeli, prozori isto tako, žaluzine nježno žute a stolarija hrast. Pun kufer svjetla. Imate li kakvu ideju?
    Posljednje uređivanje od Trina : 23.09.2013. at 14:23

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a jel možeš stavit klizna vrata na tu "špajzu"?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

klizna vrata su najskuplja varijanta

ja sam sebi na vešeraj nišu stavila panel zavjesu od krutog šarenog materijala

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Molim pomoć,
    idemo u manje preuređenje odnosno stavljanje nove stolarije u sobama. Zajedno s tim ćemo i farbati određene prostorije.
    Neki zidovi će biti farbani termo bojama, ali ne i svi jer je ta boja skuplja.
    Ono što mene zanima je kako odabrati dobro boju?
    Gledam na netu, imam određene knjige i časopise , ali još uvijek sam neodlučna.
    Sada mi je u dnevnom jedna nijansa naranđaste, ostale sve prostorije bijele.
    Ja bi boje. Smeđu u hodnik (ja bi boju kao čokolade Životnjsko carstvo), zelenu (mentu) u dnevni i kuhinju, dječju u lavandu...
    Kako odabrati pravu nijansu, da te boje u toj prostoriji imaju "dobar" utjecaj, vibru?
    Sam miješati boju, znam samo za one Jupolove tubice... Ili kupiti gotove nijanse kao npr Dulux..
    Pomozite
    Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 25.09.2013. at 17:48

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pa stavi čelo u kamen kakav ti je na pragovima unutarnjih vrata,tako je meni i super izgleda!
    MM ih je ispocetka htio samo opiturati ali s njegovom lopatom br 47 to bi brzo bio kazin....
    meni je stepeniste na U, zidove uz stepenice stalno spuzvicom cistim jer zapinjemo s necim.... (zivjela bijela periva boja zida)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •