Mi smo obnovili kompletno stan (s rusenjem zida i novim cijevima za vodu), wc skroz srusili i sve iznova. Od pocetka radova do useljenja proslo je oko 2,5mj. Ono sto je jako bitno je da se nadgledaju radovi, da mestri ne zafusare. Moj muz je sve stavio u excel. Svaku stavkicu, svaku uticnicu, svaki komad namjestaja. I izvore financiranja. I ako bi htjela kupiti bolju plocu za kuhanje, morali bi usparat na npr kaucu. Mi smo doslovno u dva dana izabrali skoro sve za stan osim kuhinje i ormara po mjeri. Otisli u Split u lesnine i emezzete i kupili krevete, stolove, stolice, kauc itd. Odabrali bijelu tehniku, ali za nju smo samo uzeli ponudu za modele koji nam odgovaraju i te iste aparate uzeli preko neta za 1000 kn jeftinje u nekijh boljih dobavljaca. Regal sam preko interneta u kenda webshopu... vecinu smo kupili bijelo pa kasnije digli detaljima i zidom u boji.
Da, cesto ima neplaniranih troskova, ali moj muz je i to uplanirao pa je i tu stavku odmah ubudzetirao. Ako zelis javi i mogu ti na mejl poslati nas fajl. Moze ti posluziti kao orjentir za neke cijene.
Morala sam ponekad odustati od svojih fiks ideja i muzickih zelja, znala sam se musit na muza, iako je vecinom bio u pravu. Ja samo znam da je meni bilo najvaznije da dobijem susilicu i indukcijsku plocu za kuhanje nas stancek je 50kkadrata, potrosili smo valjda oko 25 tisuca eura (drvene otvore i parket smo obnovili, ostalo je sve novo). Nadam se da sam pomogla. E da, selila sam se u sestom mj trudnoce i nosila kutije i stvari. Uzivala sam nekako u tome!

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk