Kvarc koji sam vidjela mi je jako lijep... Bijeli koji u sebi ima samo malo nekakvih kao prozirnih komadića... Ovakvi dezeni kao na tvojoj slici mi se ne sviđaju. Sve to šareno me podsjeća na nadgrobne spomenike :/ a to svakako želim izbjeći u kući!

Za vrata sam dobila ponude od 15 do 25000 kn. I sad, ono što sam uspjela skuziti... Od tih nekih umjetnih mat (ne znam koji su to točno) boja i struktura za izabrati je poprilično veći spektar i sva vrata će mi sigurno biti u istoj "boji" dok kod prirodnog materijala baš i ne mogu dobiti neku nijansu koja mi se sviđa. Naime, baš nisam pobornik žutih nijansi a hrast koliko god da ga se bajca uvijek ima tu svoju žutu notu... Osim toga za samu boju čini mi se da ću u slučaju da mi dijete posara vrata lakše oprati flomic sa tih "umjetnih" nego sa furnira jer se u prva ne upija boja/tekućina dok drvo uvijek pokupi... No zanima me jel ima kakva posebna prednost furnira ili je samo stvar u tomedda netko brije na prirodne materijale u svom domu... E da, imam 6 vrata...