Opet ja. Meni je najbolje ne kupovati ništa jer se sto godina žderem prije nego što išta stavim. Znači, kupujem kuhinju. To je jedna velika prostorija u kojoj je dnevni, s jedne strane je kuhinjica, s drge blagovaona. Kuhinja je odvojena s dva mala šanka od cigle. Zidne pločice su bež (ne skroz jednobojne, imaju diskretne šare ko kamen), podne nepto slično tome. Zid je blijedo žuti (kao i u blagovaoni). Aparati su sivi, srebrni (mašina za suđe je siva, nije ugradbena, mirkovalna srebrno siva pa ću kupiti i ugradbenu pećnisu srebrnu)Namještaj u dnevnom je wenge, u blagovaoni tamni hrast. Razmišljam o vanilija kuhinji s wenge radnom pločom. Ili blijedo zelana s wenge pločom. razmišljam i o tome kako ću izabrati nešto krivo pa ću u to morati blejati sljedećih 20 godina i gadit će mi se.

Ako netko ima volje, rado bi mu poslala link na čitav stan (imam stranicu jer to je apartman koji ljeti iznajmljujemo a zimi smo tamo). Svaka pomoć je dobrodošla jer već smo odavno trebali nešto naručiti ali nikako da se odlučim