Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj wenge radnu plohu, ja to imam u jednoj kuhinji i to je po meni za jako uredne i nekuhajuće ljude, nikako za obitelj s 4 djece. A da ti ploča bude siva, pa onda možeš birat boju fronti u onu koja ti se sviđa, a ploča će pasat na aparate i na pločice?
    Potpis ko kuća na boldano!

Trina, ja imam pločice sa sasvim diskretnim šarama, svijetle. Uzeli smo lani novu kuhinju boje vanilije, visoki sjaj na frontama + radnu plohu neku šarenu, uzorak mramora. Uzeli smo to zapravo da uklopimo antracit sivi blanco sudoper od silgranita kojem nismo mogli odoljeti, pa sam uzela neku radnu plohu koja je imala elemente i te sive boje i trunčicu vanilije. Ispalo je super.

Imala sam staru kuhinju s tamnozelenim radnim plohama - svaka trunčica prašine se vidjela. Sad sam se ulijenila... jer na ovoj radnoj plohi se ama baš ništa ne vidi, čak ni kad moji dečki proliju, ne vidim. Čistim kuhinju zato jer je kraj tjedna, a ne zato jer se vidi da je musavo. Rado bih da sam to imala i prije 10 godina. Voljela bih i eksperimentirati s bojama, ali u malom prostoru ovo se pokazalo dobrim odabirom.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 27.08.2014. at 21:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •