Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Anketa: hospitalizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ispunila i jako podržavam ovu hvalevrijednu inicijativu. Mogu li ne-članovi Udruge ikako pomoći?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

moj je bio par puta u bolnici. Istina,mogla sam biti s njime cijeli dan i noć,na stolici ako je kauč bio zauzet. U tih par puta mu nikad nisu nosili obroke,nego mu je tata od kuće donosio.Odnos pedijatar-pacijent je srednja žalost,ovisi kako koji paedijatar,isto tako i sa sestrama.Dijete i roditelj su istraumatizirani boravkom u bolnici,osoblje dodatno nabija traume.Sve u svemu,zadovoljna sam,samo zato jer sam mogla biti s njim 24 sata. Ovo drugo nije vrijedno spomena.Doslovno moljakanje da se pročitaju nalazi da se odnese stolica na analizu i još gro drugih stvari.On je imao jedno povraćanje od šlajma od kojeg je poplavio i stavili ga u rota sobu.Tri dana u rota sobi,dijete sa urednim nalazima.Drugi put ista stvar,opet rota soba. Sva sreća pa je nije pokupio.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Ispunila i jako podržavam ovu hvalevrijednu inicijativu. Mogu li ne-članovi Udruge ikako pomoći?
    X

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

XX

SIM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

xxx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •