Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: Koja ste krvna grupa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam 0-
    Mali je mislim B- (vidjela sam na listi u rodilištu pa nisam baš skroz sigurna da sam dobro zapamtila)
    MM - nemam pojma.
    Muž ti je isto negativan ili ni taj podatak ne znaš? Sory, nisam skužila jel ti ono minus ili povlaka

Kad su mi na samom početku trudnoće ustanovili da sam RH negativna morala sam im reći i koji je faktor mm. Kako je on pozitivan trebala sam raditi neke češće kontrole krvi nego trudnice koje su bile kompaktibilne sa svojim partnerima. Iako su mi stalno govorili kako kod 1. trudnoće opasnost i nije velika ipak sam bila pod pojačanim nadzorom. Da li je to još uvijek tako?

Doduše, bilo je to prije više od 20 god. pa su se možda neke stvari promijenile .

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Muž ti je isto negativan ili ni taj podatak ne znaš? Sory, nisam skužila jel ti ono minus ili povlaka

Kad su mi na samom početku trudnoće ustanovili da sam RH negativna morala sam im reći i koji je faktor mm. Kako je on pozitivan trebala sam raditi neke češće kontrole krvi nego trudnice koje su bile kompaktibilne sa svojim partnerima. Iako su mi stalno govorili kako kod 1. trudnoće opasnost i nije velika ipak sam bila pod pojačanim nadzorom. Da li je to još uvijek tako?

Doduše, bilo je to prije više od 20 god. pa su se možda neke stvari promijenile .
    Nisu se promijenile. Nema se tu što promijeniti, dok ne evouliramo u drugačije organizme

Ako je mama Rh-, a tata Rh+, i dalje trebaju pretrage .

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu se promijenile. Nema se tu što promijeniti, dok ne evouliramo u drugačije organizme

Ako je mama Rh-, a tata Rh+, i dalje trebaju pretrage .
    Ali vidim ovdje da neke Rh - mame ne znaju krvne grupe svojih partnera pa me to iznenadilo.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku

Nitko me nije pitao koje je MM krvne grupe, a on ne zna.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bodulica prvotno napisa

Kod mene je takva situacija. Ja sam RH -, a partner Rh +. Do sada jedino što sam trebala je jednom dodatno izvaditi krv provjeriti da nam se slučajno nije pomiješala, moja i bebina. Sad ću to još jednom morati napraviti u osmom mjesecu trudnoće. Ostatak slijedi na porodu. Ako je beba dobila tatin Rh.

Diana72, svaka čast mužu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •