-
To ti može kod svakoga antibiotika, ako si sklona kandidijazama, još posebno ozloglašen je, čini mi se, klavocin. Pij 2x1 lactogyn oralno, meni ginićka uvijek prepiše i antimikotik jer me već zna (dakle, sve dok pijem antibiotik stavljam i neku vaginaletu tipa rojazol (ako je menga) ili canesten (ako nije menga).
Sa sumamedom kojeg sam popila jednom zbog klamidije imam iskustvo (možda je slučajnost) da mi je onda nakon toga često bila poremećena flora i nalazili su ove manje opasnije - enterokok, ešerihija.. Tj., to bi meni trebalo pola godine da mi bude čisto - tipa jedan bris bude čist, drugi ne itd.
Još nisam (zasad) imala ureaplasmu i micoplasmu, drugo sve da, tako da ti baš za doksiciklin ne znam reći.. A, je, pila sam ga jednom - bilo je sve OK, nije bilo candidijaze (isto sam stavljala rojazol jer je bilo nakon krvarenja), bris bio čist, nije bilo candide.
Probaj to sve cum grano salis... Ako vidiš da ne ide... Ja bih ti savjetovala, iako će ti drugačije pričati žena koja se sumnja da je izgubila trudnoću zbog bakaterija, uđi u postupak i briseve menadžiraj u trudnoći (primjerice - u Mariboru uopće ne traže cervikalne briseve kao ulaz u postupak). Ja sam se na to odlučila jer bi kod mene dočekat čisti bris značilo čekat valjda menopauzu. Bitno je beštije držat na uskom lancu.... A puno toga je i risk management i risk taking...
Sretno!
Posljednje uređivanje od ina33 : 12.05.2010. at 21:33
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma