-
-
Nemam iskustva sa lomovima, samo Vam želim brzi oporavak da sve bude dobro.
-
imam osobno iskustvo, slomila sam nogu s 10 godina
krivo su mi namjestili potkoljenicu, iako samo malo i to onu tanju kost, ali je bilo dovoljno da mi stopalo bjezi van
mama mi je govorila da bih se trebala potruditi ispraviti hod, ali mene jednostavno nije bilo briga, hodala sam kako mi je bilo lakse
tako je bilo dok nisam navrsila 14 godina i dok mi nisu poceli smetati pogledi ...
onda sam se potrudila to sama ispraviti i sada hodam normalno
-
Mum2B - hvala.
NatasaM... - Hvala ti na tvom iskustvu. Za sad mi puno znaci da je uopce moguce da se tako nesto samo ispravi, cak i ako se odmah ne reagira...
Znam da to ne mora biti nas slucaj...
On je sad premali da bi pazio kako hoda. Pokusali smo mu reci, i dr. ...ali jednostavno je premali, pa ga ne gnjavim s tim. Sretna sam da hoce hodati.
Kad ide po stepenicama nogicu stavi prlicno ok, ako ne i sasvim pravilno.
Njemu ni nisu namjestali nogu. Rekli su da je ravan lom bez pomaka.
-
bok samo da ti odgovorim moj sin je imao slomljenu bedrenu kost to jest zdrobljenu u prometnoj i nakon svega sto smo prosli isto je tako hodo sepo ,vuko nogu i stopalo prema van bilo je strasno za vidjet al sad nakon dvije god nista se neprimjeti normalno hoda trci samo je osto veliki oziljak imao je tri god kad se to dogodilo
-
Evo i mi imamo slično iskustvo i moja je curka imala slomljenu bedrenu kost tj zdropljenu i kost za kost joj je zašla 5 cm i skratila joj nogu za dobih 5 cm i bila je 2 tjedna na istezanju te noge da ne bi ostala šepava ,pa zatim još 6 tjedana u gipsu pa nebrojene fizikalne u svemu tome nogica joj je u početku ostala kraća za oko centimetar što je super kod takvih ozljeda i sda nakon godinu dana imali smo kontrolu , kost je zarasla kao da ništa nije ni bilo , čak je i skračenje nestalo. Tako da ne trebaš brinuti sve je to normalno u početku i stresno za sve al poslije ispadne sve ok!!!! Evo vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz oporavak!! SRETNO!!!
-
Hvala vam! Javim kako je proslo kod kirurga...
-
Držim fige da bude sve ok!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma