Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Gde mogu pronaci ove zitarice u Zagrebu

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Gde mogu pronaci ove zitarice u Zagrebu

Molim vas za malo pomoci. Posto uskoro pocinjemo sa dohranom a jako mi se svidja ono sto sam procitala o nekim od zitarica koje su se spominjale tu na dohrani (amaranth, quinoom), volela bih mom malom to uvesti u dohrani ali posto nismo iz Hrvatke, ja to kod nas ne mogu pronaci.
    Slucajno je to da MM za neki dan putuje za Zagreb sluzbeno, pa bi on moga to nabaviti. On ce biti jako zauzet posto ide sluzbeno pa bih vas zamolila za tocne adrese gde mogu kupiti ove zitarice. Tako ce mu biti mnogo lake jer nece morati traziti naokolo. Bila bih vam jako zahvalna.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

http://www.biobio.com.hr/posts.aspx?PageID=1&cmsID=1 - popis trgovina je na stranici

https://shop.gea.com.hr/Default.aspx - ovo nije lanac nego samo jedna trgovina blizu Kvatrića, ali meni su jako dragi

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala puno

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih ti preporučila Bio&Bio jer imaju zaista kvalitetne stvari.

A da me netko pita preporučila bih i to da djetetu kuhaš ono što poznaješ (ali ne pita me)

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kazi Mima imas li neke zamerke na ove namernice. Stvarno ih ne poznajem kako kazes ali sam citala dosta a i vidim da su mnoge mame uvele u dohranu. Ipak me interesuju i druga misljenja, stvarno nebi upotrebila nesto sto nije dokazano da je zdravo i pogodno za dohranu moje bebe.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Amarant i quinoa su toliko nutritivno vrijedne namirnice da bi bilo super da ih i vi veliki uvedete u prehranu, a ne da ih ne kuhas jer ih do sada nisi upoznala.
    Mali oprez pri pripremanju quinoe- ona je presvucena saponinom i treba je jako dobro isprati (par puta) prije kuhanja.

Nema razloga da ih ne pripremas djetetu, ali i vama velikima. Probajte svakako!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj likica_i prvotno napisa Vidi poruku
    Kazi Mima imas li neke zamerke na ove namernice. Stvarno ih ne poznajem kako kazes ali sam citala dosta a i vidim da su mnoge mame uvele u dohranu. Ipak me interesuju i druga misljenja, stvarno nebi upotrebila nesto sto nije dokazano da je zdravo i pogodno za dohranu moje bebe.
    Provjerene su i dozvoljene u prehrani beba. Ali ako ih obitelj nema običaj konzumirati možda je bolje i jednostavnije krenuti sa onima koje su u toj obitelji svakodnevne.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ima i u DM-u. Ne znam jel ima obje, ali jedna sigurno da.
    Mogu se kuhati i u kombinacijama. Ja sam znala staviti po jednu jušnu žlicu od svake i još žlicu prosa i dobiti finu mješavinu :D

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Istina da nisam imala prilike konzumirati ove namernice jer nisam mogla do njih doci ali sam jako zainteresovana obogatit sto vise prehranu moje bebe. Naravno da cu pripremati i ono sto uobicajeno konzumiramo u obitelji ali zasto ne i nesto nova. Obavezno cu prvo probati ja a posle kuhati i malom. Mislim toliko toga pozitivnok sam cula da bih isprobala kad sam vec u prilici, a neznam dali moze biti problema posto je nova namernica na nasoj trpezi.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

likica nije problem, te žitarice su OK, ja sam mislila na to da je "bolje" dijete hraniti sa onim što ti je poznato i što znaš skuhati. U svakom slučaju prouči kako se pripremaju, sve žitarice je važno dobro (dugo) kuhati da budu dobro probavljive, osobito za bebu.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

quinou preporucujrm svim srcem. i za djecu i za odrasle. brzo se kuha, jako je ukusna.
    ja je cesto kombiniram sa prosom. i ispirem je prije kuhanja onako kako je bb rekla, ali s vrucom vodom.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam probala guinou tek sa trečim djetetom i moj bembo ju obožava, voli ju puno više od prosa i riže, a kuruza mu je bljak. Ja ju isto dobro isperem sa vrućom vodom.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

poštovanje. imate ih u svim trgovinama zdrave hrane, bio&bio, garden itd. pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •