Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: tenisice

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno tenisice

kupujemo tenisice, i to prvi puta pa baš ne znam gdje ima dobrih, a ne pretjerano skupih za kupiti.
    s kojim tenesicama ste vi najzadovoljniji?
    htjela bi kupiti neke koje baš ne propuštaju vodu, znači da nisu samo za suho vrijeme, a da se nogica u njima ne znoji pretjerano.
    curka inače ima nogu br. 24.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    kupujemo tenisice, i to prvi puta pa baš ne znam gdje ima dobrih, a ne pretjerano skupih za kupiti.
    s kojim tenesicama ste vi najzadovoljniji?
    htjela bi kupiti neke koje baš ne propuštaju vodu, znači da nisu samo za suho vrijeme, a da se nogica u njima ne znoji pretjerano.
    curka inače ima nogu br. 24.
    Mi več četvrti put imamo Nike tenisice.
    3 puta isti model, a sad ovaj 4. je mrvicu drugačiji.
    Jeftinije su od Cicibana, Bambia, Froda,... a nama su odlične. Kožne, mekane, lagane, elastične, nemaju uložak.
    Baš sam jučer našla isti model u našem lokalnom dućanu, cijena - 169 kuna s nekim sniženjem. Odmah sam mu htjela kupiti slijedeći broj, ali na žalost nije bilo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slažem se s Anemonom-Nike! (slatke su pa se mogu i na suknice nosit)

i kad nam nogice još malo porastu-Salamon!

nađe ih se i po 150 kn, ima u Deihmanu, Hervisu...
    Posljednje uređivanje od Val : 20.03.2010. at 08:35

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I mi isto Nakice, takoder vec drugi puta isti model. Pokazao se jako dobar! Bijele kozne, samo sa rozm znakicem. Ja ih uzela u Peku, 190 kn.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    I mi isto Nakice, takoder vec drugi puta isti model. Pokazao se jako dobar! Bijele kozne, samo sa rozm znakicem. Ja ih uzela u Peku, 190 kn.
    Točno te i mi obožavamo, samo što su naše s plavim znakom.
    Sad imamo od brušene kože tamno plave s rozim znakom, ustvari je isti model. Toliko smo uvijek bili zadovoljni da smo sad uzeli te s rozim znakom bez obzira što je dečko u pitanju.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo vjerni Geoxicama, izdržljive, udobne, lijepe.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nike, adidas...ima ih od pitarela do intersporta i deichmana po cijeni od 150-200kn.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam za Ciciban koji isto nije preskup, prve patikice smo platili 200 kn na sniženju i nosila in je dok ih nije prerasla, kvalitetne su , kožne tako da je udobno i nogicama!
    Sada smo ih kupili po drugi put, ovaj put je regularna cijena bila 270kn. Super su mi modeli pošto se mogu nositi i na hlačice,suknjice i trenerke!
    Jednom smo kupili Elviton, zbog cijene a nisu ni loše izgledale. Ispostavilo se da su 100% od umjetnog materijala i doslovno su se raspale nakon kratkog vremena, njih nikad više!
    Bambi mi je preskup, puno mi je dati 400kn za nešto što če nabrzinu prerasti, moža kada bude starija

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo vjerni Geoxicama, izdržljive, udobne, lijepe.
    Meni su i Geox super. Sad smo imali npr. prekrasne zimske cipele. Zadovoljvale su sve kriterije. Prije svega da su lagane i savitljive, ali tenisice Geox koje smo gledali, sve su bile tvrdog đona i dosta teške.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovakve su naše, samo imaju tri trakice http://www.zappos.com/geox-kids-juni...pink?zlfid=111
    i na sniženju u Outletu kupljene čini mi se za oko 150kn
    Posljednje uređivanje od bubica27 : 20.03.2010. at 13:27

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I mi volimo geox samo što su skupe noga se ne znoji i nepromaču ako ih nosiš po kiši, barem nisu promakale ove koje smo zadnje imali.
    Bubica 27 misliš na outlet u sv.križu ili ima još neki za koji neznam da imaju geox?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj artep prvotno napisa Vidi poruku
    Bubica 27 misliš na outlet u sv.križu ili ima još neki za koji neznam da imaju geox?
    Da, tamo smo kupili prije godinu dana, a u Zg-u, u Stiefelkonigu (mislim u CC1, mm je kupio pa se ne sjećam) slične takve prije mjesec dana bile oko 500kn, 50% sniženje, pa onda još neko sniženje i došle oko 150-160kn

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Prve su nam bile Reebok, sada Nike, super su, ja zadovoljna.
    Ciciban smo imali neke platnene, letnje, prenaglasen im je ulozak, ne svidjaju mi se.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovakve su naše, samo imaju tri trakice http://www.zappos.com/geox-kids-juni...pink?zlfid=111
    i na sniženju u Outletu kupljene čini mi se za oko 150kn
    Baš sam bila neki dan u Sv. Križu u Outletu, nije bilo tog modela, izgledaju ok.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala cure...
    a sniženja geoxica, to se baš mora pogoditi kad je sniženje u Outletu ili su tamo takve cijene?
    znam da su one super, ali inače su mi malo preskupe za ta tri-četiri mjeseca koliko ih bude nosila.
    a nike, cijena je i inače 190 kn ili je bilo sniženje?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nike, bijele sa roza znakom na čičak, u Hervisu 150 kn- snižene, navodno prošlogodišnji model.
    Iste takve, ali roze, ovogodišnji model, 200 kn.
    Preslatke, prava koža, mekane, udobne i zaista nisu skupe.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nama su najdraze Preshooliansice i jos si izaberes boju koja god ti padne na pamet.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    hvala cure...
    a sniženja geoxica, to se baš mora pogoditi kad je sniženje u Outletu ili su tamo takve cijene?
    znam da su one super, ali inače su mi malo preskupe za ta tri-četiri mjeseca koliko ih bude nosila.
    a nike, cijena je i inače 190 kn ili je bilo sniženje?
    ja sam ih prosle godine platila 200 kn, a kasnije su bile na snizenju oko 150-160. Kako u kojem ducanu... Ali i 200 kn mi nije previse, nekako mi je to ok cijena.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

geoxice znaju biti na snizenju u TL. prosle gođine, svijetlece za 180kn.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Geox je sad imao sniženja, mi smo kupili jedne za šlape za vrtić i jedne tenisice. Ali cijene su i na sniženju bile 300-400 kuna par.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i mi smo cipele-tenisice look za 250kn...zađnji broj

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo kupili nike u hervisu, šefica izabrala one roze (ovogodišnji model, a kaj se može, trendsetterica)
    a bili smo i u TL- rekli da više ne drže geoxice

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Nama su najdraze Preshooliansice i jos si izaberes boju koja god ti padne na pamet.
    naručuješ preko neta? koliko vremenski treba da dodju? papučice su preslatke.
    mi inače kuburimo sa obućom, uncut ne da da mu se išta stavi na nogice. dok nije prohodao nisam mu stavljala nikakve cipelice na noge, i otkad je prohodao (ima malo više od mjesec dana) odbija da mu se išta obuće. lije krokodilske suze, jako se plaši. imate kakav savjet, vec sam pisala o tome, al evo svaki dan se mucimo uzaludno...
    hvala vam

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo mi baš jučer kupili Nike tenisice, lanjski model, na velikom popustu - 120 kn.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

u pitarellu upravo kupila kožne reebok sa čičkom.manje od 200 kuna,ali ne znam točan iznos.ima i 3 širine kalupa (široki,srednji,uski).ne znam ime modela,ali to je jedini na kojem piše da je odobrila američka pedijatrijska ili ortopedska akademija,tako nešto.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mi smo vjerni Valeku, imamo cipelice i šlapice a sad smo kupili i tenisice, jesu malo skuplji ali smo prezadovoljni.

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Moja cura ima usku nogu i najbolje do sad su nam Pume, a nedavno sam otkrila da su modeli u Rosesu stvarno jeftiniji, 149kn

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Jeftine ne znam, stalno kupujemo Ciciban, a one su skupe. Tamna boja je super, jer dugo izgledaju "nove".

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Lutka prvotno napisa Vidi poruku
    naručuješ preko neta? koliko vremenski treba da dodju? papučice su preslatke.
    mi inače kuburimo sa obućom, uncut ne da da mu se išta stavi na nogice. dok nije prohodao nisam mu stavljala nikakve cipelice na noge, i otkad je prohodao (ima malo više od mjesec dana) odbija da mu se išta obuće. lije krokodilske suze, jako se plaši. imate kakav savjet, vec sam pisala o tome, al evo svaki dan se mucimo uzaludno...
    hvala vam
    Da. Sad imaju neki novi s(kršitelj koda)ing i stizu kroz 10 dana, inace su putovale barem 5 tjedana.
    I moje dijete odbija neke cipele staviti na nogu, ovo su jedine koje prolaze bez potrebe nagovaranja.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Leeeaaa prvotno napisa Vidi poruku
    Moja cura ima usku nogu i najbolje do sad su nam Pume, a nedavno sam otkrila da su modeli u Rosesu stvarno jeftiniji, 149kn
    Kupili i mi jedne preslatke na snizenju ... i sredila ih je u jednoj voznji biciklom doslovno, otisli sa novima a vratili se doma sa rupama strane.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Do sad smo koristili Preschoolians, Ciciban, Froddo, Geox, Puma. Od njih mi se na Froddu nije sviđao tvrd đon (i ko cokovi su), u Pumicama nam se je jako znojila noga. Ove druge sve 5, pogotovo Geox. Ali Pumice su bile zakon jer nemaju uzdignut svod kao ni Geox.

Sad smo u Conversicama (i pregenijalne su) i Clarks (tek u fazi "upoznavanja")

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pumice - uske
    nike, bambi, ciciban - sve ok
    froddo cemo ovih dana probati

conversice - super! stvarno dobre i udobne i preslatke.

danas sam se pozitivno iznenadila sa asortimanom djecije obuce u Borovu! nasa proizvodnja, ugodne cijene i cini mi se dobra kvaliteta. i te cemo uskoro probati.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

novo otkriće...KLIN, tenisice su odlične, a vidim i da imaju izvrsnih sandalica za ljeto. Kod svih drugih tenisica (bambi, nike, ciciban,...) sam imala nekakvu zamjerku, a ove su mi od prve sjele. I nisu skupe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •