Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: tenisice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Nama su najdraze Preshooliansice i jos si izaberes boju koja god ti padne na pamet.
    naručuješ preko neta? koliko vremenski treba da dodju? papučice su preslatke.
    mi inače kuburimo sa obućom, uncut ne da da mu se išta stavi na nogice. dok nije prohodao nisam mu stavljala nikakve cipelice na noge, i otkad je prohodao (ima malo više od mjesec dana) odbija da mu se išta obuće. lije krokodilske suze, jako se plaši. imate kakav savjet, vec sam pisala o tome, al evo svaki dan se mucimo uzaludno...
    hvala vam

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Lutka prvotno napisa Vidi poruku
    naručuješ preko neta? koliko vremenski treba da dodju? papučice su preslatke.
    mi inače kuburimo sa obućom, uncut ne da da mu se išta stavi na nogice. dok nije prohodao nisam mu stavljala nikakve cipelice na noge, i otkad je prohodao (ima malo više od mjesec dana) odbija da mu se išta obuće. lije krokodilske suze, jako se plaši. imate kakav savjet, vec sam pisala o tome, al evo svaki dan se mucimo uzaludno...
    hvala vam
    Da. Sad imaju neki novi s(kršitelj koda)ing i stizu kroz 10 dana, inace su putovale barem 5 tjedana.
    I moje dijete odbija neke cipele staviti na nogu, ovo su jedine koje prolaze bez potrebe nagovaranja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •