Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Ubrzan rad srca na kraju trudnoe? 39 tjedan trudnoće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Ubrzan rad srca na kraju trudnoe? 39 tjedan trudnoće

Cure, zadnjih par dana mi se često uzlupa srce, bio mi je prije par dana jako nizak tlak, i slabost me lovila, pa pretpostavljam da je povezano ili sa nedostatkom željeza ili niskim tlakom? Ali pošto pijem eutyrox za štitnjači, pitam se jel moguće da ima nešto veze s time?

Hvala

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

thegirl25,to ti i mene muči zadnjih 10-ak dana! Samo što sam ja tek u 17.tj.I meni su rekli da provjerim kompletno Fe. A pošto sam i ja na Euthyroxu,ja sam provjeravala hormone,oni su ok,pa najvjerojatnije dolazi od nedostatka Fe.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam isto na euthyroxu, kako sad tako i u trudnoci, FT4 mi je uvek bio ok, ali pri donjoj granici, gvozdje uvek zadovoljavajuce, a imala sam isto ubrzan rad srca, pad pritiska i jako mi je lose bilo od toga, npr. nocu ne bih mogla da zaspim kad bi me ulovilo.
    Radili su mi ekg, sve je bilo ok.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da i ja sam vadila hormone i svi osim T4 su bili unutar granica... a kao T4 se zna povisit u trudnoći, ma sutra ću si kuput one neke za žvakanje tabletice željeza... pa baš da vidimo, pročitala sam da na kraju valjda dijete skladišti željezo pa ima veću potrebu za njime.... baš mi grubo nekako svako malo mi se uzlupa...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Danas počela piti Sirup željezno, sok od cikle i opet mantranje i slabost i glavobolja.... vjerojatno tlak, a nemam tlakomjer... a nije mi jasno zbog čega... pa jedem raznovrsno evo i vitamine pijem... baš mi je tlaka ove zadnje dane se osjećat ko bolesnik... neznam bih li trebala nazvat doktora i pitat?? Što mislite?

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Zovi i pitaj, sigurno je sigurno...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Aj baš ću je zazvat... evo me sad prošlo trenutno.... valjda mi padne tlak, sestra mi sve govori kraj je, normalno da ti je organizam iscrpljen, a ja sam ipak prvi put trudna...

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Istina, sad pred kraj smo sve malo tromije i deblje. I meni se jučer jako vrtilo, al sam to pripisala tome što sam cijeli dan zatvorena u stanu.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zvala doktoricu, ona kaže da mi vjerojatno fali željeza, ali meni tako iritantno lupa srce da ga čujem, ono cijela se treskam... užasss
    Uff jedva čekam ponedeljak pregled, ili da krene prije.... ako je ikako mogućeeeeeee

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I meni isto...nekako kao neka usplahirenost. Pijem Eutirox, nisam još ušla u 30. tjedan

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala doktoricu, ona kaže da mi vjerojatno fali željeza, ali meni tako iritantno lupa srce da ga čujem, ono cijela se treskam... užasss
    Uff jedva čekam ponedeljak pregled, ili da krene prije.... ako je ikako mogućeeeeeee
    stigla je princeza

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma da??? Čestitke mami i tati, a maloj princezi lijep i ugodan boravak na ovom svijetu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

čestitam the girl na dobrodošloj princezi !!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •