Results 1 to 33 of 33

Thread: Mjesečnica NE prestaje

corinaII's Avatar

Default Mjesečnica NE prestaje

Ovaj mjeseca sam odlučila otiči a dogovor za inseminaciju da pokušamo još jednom ili dvaput. No morala sam odgoditi zbog toga što nisam imala sve potrebne papire...vjenčani...potvrde i ostale stvari.Dogovorili smo se slijedeći ciklus da se javim doktoru. E sad dobila sam vješticu 5.02- i još mi ne prestaje evo punih 15 dana. Bila sam u srijedu kod ginekologa i on mi je dao Cileste tablete da pijem tri dana i da će mi stati a potom Duphaston slijedećih deset dana.. No međutim meni ne prestaje i sa svim tim tabletama. Zvala sam danas ginekologa rekao je da ga nazovem sutra, ako mi ne stane i ako ne budu preobilna krvarenja da pustim da ide dok samo ne stane. Dali je netko imao ovakvo iskustvo. Endometrij mi je bil svega 2-3mm tanak

ina33's Avatar

Ja sam imala epizodu endometrija od 4 mm i menge koja je trajala 15-tak dana, morala sam dulje vrijeme na antibebi (tipa par tjedana) jer se radilo o disfunkcionalnom krvarenju tj. horm. poremećaju.

ZAUZETA's Avatar

corinaII, ja imam već dugo krvarenje, koje ne prestaje, od 12. mj, zbog ciste tako da odi ponovo na ultrazvuk da te dr dobro pogleda

Dodirko's Avatar

Isto kao i Ina33

tigrical's Avatar

Uf, meni je kod vanmaternične M bila jaaako duga oko 20 dana. Ništa me nije bolilo, jednostavno nije prestajala. Nadam se da to nije slučaj i s tobom.

corinaII's Avatar

Ajme samo ne vanmaterična, imala sam ju prošle godine u 7mj. Neznam možda da odem kod drugog ginekologa da vidi što se događa jer stvarno mi nije svejedno.Bila sam na ultrazvuku u srijedu rekao je da je više manje sve ok. jedino što mi je ednometrij tanak od krvarenja , ništa drugo čudno nije vidio.sad on kaže da mi je krvarenje trebalo stati od Cileste tableta u roku 2-3 dana ali moje tjelo uopće ne reagira na njih.

tikica_69's Avatar

corina, nadam se najboljem mogucem ishodu, drzi se

Cannisa's Avatar

Draga corina, imala sam i ja takvih problema.....nisu mi pomagale Cileste, ni nikakave antibaby tablete. jedino Dabroston i to 3x 1 tabletu. Kod mene je bio hormonalni poremećaj

ina33's Avatar

Quote Originally Posted by Cannisa View Post
    Draga corina, imala sam i ja takvih problema.....nisu mi pomagale Cileste, ni nikakave antibaby tablete. jedino Dabroston i to 3x 1 tabletu. Kod mene je bio hormonalni poremećaj
    Vidiš kako su različite geneze tog krvarenja. Kod mene je hormonalni poremećaj pak nastao ZBOG pijenja Dabrostona koji mi je prepisan da bih se na taj način riješila polipa, tj. da ne moram na histeroskopiju. Na kraju je polip otišao tako, jer je bio mali, ali sam sveukupno bila izvan IVF stroja bitno dulje (3 ciklusa Dabroston + 3 ciklusa antibebi), nego kad sam se prvi put rješavala polipa histeroskopski (samo 3 ciklusa izvan IVF stroja).

corinaII's Avatar

ajme drage moje ja stvarno neznam što bih bez vas,jedino ovdje na Rodi imam osjećaj da me netko razumije, sve te moje strahove...i sve moje sumnje...Nekad imam osječaj što se ja više brinem oko toga dali imam ovulaciju, kad ću na inseminaciju i ostale brige oko svega da moje tjelo sve manje surađuje sa mnom.Prije dok nisam razmišljala o bebi i o trudnoči imala sam uredno menzis svaki mjesec i nikada nikakvih problema.Kad ono čim sam počela raditi na bebi kao da je moje tjelo počelo voditi svoju politiku.

vikki's Avatar

Imala sam isto iskustvo, corina, s tim da je kod mene bila cistica koja je punktirana, ali krvarenje ipak nije prestajalo. Dobila sam Dabroston, kada nije stalo, dobila Yasmine, no i dalje sam obilno krvarila pa sam završila na hitnoj u Petrovoj gdje mi je dežurna dr. rekla neka svaka 4 sata (ili šest, ne sjećam se više) popijem Ibuprofen 600 mg. Nakon 4. tablete ibuprofena prestala sam krvariti. To je bio moj slučaj, krvarenje bi možda ionako stalo, pa ne savjetujem da bez liječničke preporuke uzimaš bilo šta.

corinaII's Avatar

Evo upravo sam zvala svoga ginekologa i rekao mi je da prestanem piti sve te puste tablete pa da vidimo šta će onda biti,dali će mi kreniti jače ili će stati krvarenje.
    Ajme više sam luda od te tzv.vještice..

Mona 20's Avatar

Dok čekaš te preglede evo ti jedan dobar savjet - pij čaja od vrkute koliko god možeš. Sretno!

Ameli's Avatar

ja bi ti preporučila vađenje bete jer je meni nakon tako dugog krvarenja bila ustanovljena vanmaternična trudnoća, a kažu da kod žena koje su je imale postoji velika šansa da se opet dogodi. ja se nadam da nije tako i želim ti puno sreće.

I ja bih svakako obavezno napravila test za trudnocu ili jos bolje, ako je moguce, provjerila betu!

corinaII's Avatar

evo me iz bolnice ipak je bila vanmaterična po drugi put. Ostala sam sad i bez ljevog jajovoda tako da sada nemam više niti jedan.................

tigrical's Avatar

Jooj corina II, žao mi je draga Stvarno sam se nadala da nije, mislila sam da je neka cista, ali točno si opisala moje simptome kad sam imala vanmaterničnu. Drži se draga, oporavi se. Pusa!

vikki's Avatar

Uh, žao mi je, corina

corinaII's Avatar

a ništa sad mi jedino preostaje skupiti snage i odmoriti se 3mj.od laporoskopije pa polako u MPo postupke......a koju kliniku ni sama neznam.....možda ipak privatno......

Ordep's Avatar

baš mi je žaj...

mare41's Avatar

baš mi je žao

elena-mk's Avatar

Corina, zao mi je

corinaII's Avatar

hvala vam svima na ljepim riječima utjehe.............. vrijeme lječi sve rane pa tako i ova mora zarasti...

aleksandraj's Avatar

Corina..zao mi je, barem da je nalaz bio drugaciji. Samo za ostale da se ne uplase..mjesecnica moze toliko trajati i zbog hormonalnog disbalansa, meni je neko vrijeme trajala i 3 mjeseca.....

Draga CorinaII, već dugo pratim ovaj forum i tek sad sam se registrirala, a sve zbog tvoje priče. Do sada sam ja utjehu tražila u tuđim rječima upućenim nekom drugom. Ovako, iza mene su 2 spontana pobačaja u 5-tom tjednu, 2 vanmaternične (isto ostala bez jajovoda) i prije nekih mjesec dana prvi IVF, nažalost neuspio i isto sam iz Zadra . Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja, a ja ti u tom mogu pomoći, pitaj. Sad digni glavu i naprijed.... doći ćemo mi do svojih bebica

Ameli's Avatar

corinaII odmori se draga od svega a kada budeš spremna sve će već krenuti svojim tokom, a ja ti želim puno sreće.

Dodirko's Avatar

corinaII jako mi je žao.

corinaII's Avatar

Lela 5 ako ti što treba javi mi se na pp, ja sam još cila zbunjena,tek izašla iz bolnice.....ajde pa valjda čemo i mi dočekati svoje sunce a možda i uskoro popijemo kavicu na Kalelargi s svojim bebačima

corinaII's Avatar

Lela koliko imaš godina, koliko dugo pokušavate....di si radila IVf

Ja 36, MM 30. 2 spontana, 2 vanmaternične, odstranjena oba jajovoda
    1 IVF, Beta = 0 idemo dalje...
    Vuk Vrhovac, dr. A

corinaII's Avatar

Ja sam odlučila da ću zaobići našu ljepu Hrvatsku i otići u Sloveniju, več sam se i čula mailom s dr.Reš. Rekao mi je da pričekam 2mj da mi se ciklusi vrate u normalu pa se nadam da bi več u 6mj mogla biti gore u Postojni a i usput pripremam papire za Maribor pa ih šaljem slijedeći tjedan poštom. Prvo sam mislila i ja na VV otići jer mi je moj privatni ginekolog njih preporučio ali s obzirom na novi zakon........

melinda

Draga Corina...Voljela bih da mi se javis jer zelim nesto podijeliti sa tobom.Evo ti moj mail..marijana.marcec@gmail.com.

corinaII's Avatar

Evo sada sam vidila tvoju poruku, poslala sam ti mail..