Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Vrste plača kod beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala vam cure!

Pa on ima taj plač neovisno jel u rukama il u krevetiću il u viperu...jednostavno kao da mu u tom trenutku nešto ne paše, pa zaskvići, kad se dogodi neka promjena uglavnom se umiri. Ja najčešće isto davam sisu, to uvijek pali. Ali čitala sam da neke vrste plača mogu značiti neke neurološke probleme, pa sam naravno odmah zabrijala, iako na pregledu kod pedice je bio super, al tad još nije ni razvio taj plač. Jel moguče da mu je dosadno? Evo sad ga je mm presvukao i stavio u krevetić, odmah je krenuo galebariti, i kad ga je uzeo prestao je...

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mozda je to fakat njegov plac dosade. mislim da je tu negdje moja pocela izrazavati dosadu. i to je sam odjednom krenulo. onda je treba zabavljati, zveckat, dat joj da gleda mobil ili sarene slicke, setat iz prostorije u prostoriju, pjevat...a nekad sve to dok se ne umori... s tim da sad ti periodi kad hoce zabavu sve duze traju, sad je negdje na pola sata...
    a kad je cendrava i hoce da ju se tjesi (sisom ili ljuljanjem na lopti) zvuci kao da placom govori: me, me, me... i uzasno je smijesna pritom

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tajuska prvotno napisa Vidi poruku
    zvuci kao da placom govori: me, me, me... i uzasno je smijesna pritom
    Joj i Špiro tako, rastopim se sva jer mi je jako sladak, još nekako namjesti usnice da me skroz obori s nogu
    A provat ču sad malo bolje pratiti kad počinje i kad prestaje taj plač...nadam se da je dosada.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam cure!

Pa on ima taj plač neovisno jel u rukama il u krevetiću il u viperu...jednostavno kao da mu u tom trenutku nešto ne paše, pa zaskvići, kad se dogodi neka promjena uglavnom se umiri. Ja najčešće isto davam sisu, to uvijek pali. Ali čitala sam da neke vrste plača mogu značiti neke neurološke probleme, pa sam naravno odmah zabrijala, iako na pregledu kod pedice je bio super, al tad još nije ni razvio taj plač. Jel moguče da mu je dosadno? Evo sad ga je mm presvukao i stavio u krevetić, odmah je krenuo galebariti, i kad ga je uzeo prestao je...
    Ja bih rekla da ti se to on nešto naljuti.Tako barem moj,ako mu ne dam što on hoće,onda se zgrči i tako zacijuče.Ili ako mu nešto ne paše isto tako.Probaj ga testirati nekako pa ćeš skužiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •