Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: temperatura bez ikakvih upala ili bolova???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

nalazi se počeli popravljati-trombociti došli do donje granice-znači imaju tenedenciju rasta, malo joj željezo nosko ali je pod kontrolom.
    danas temperatura 37 i kod doktora uradimo samo leukocite-10,6 dokt.ne zna šta je sada, pa je strah da nije nešto od zelenih slinica prešlo dalje pa joj je dala esbesul. inače primijetila sam da veomaaaaaaaaaaaa često njoj skaču leukociti mada uglavnom nalazi ostali ne pokažu ništa, a crp uvijek je negativan.
    ne znam šta više da radim.
    imate li kakvog iskustva-možda mi možete predložiti kakve nalaze da uradimo???
    da li je normalno da dijete bude bolesno već treću sedmicu zaredom-baš kad se sve počelo smirivati leukociti da budu ovakvi???
    Posljednje uređivanje od sirius : 01.04.2010. at 07:47 Razlog: nedopušteni smajlić

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

lamuy, ne znam, ali na vrhu ovog podforuma imaš tablice referentnih vrijednosti, i za leukocite ti je u dobi od 2 mjeseca do 2 godine normalno od 6-16. Ti si napisala 10,6?
    Ne znam gdje su sada medicinari, još se nitko od njih nije javio? Možda da onda postaviš pitanje na temi "Pitanja za forumaše medicinske struke" na "Općenito o zdravlju".

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja ti mogu rec samo za leukocite, kod nas velikih su normalno do 10... ali kod malih ( ne radim s njima pa pojma nemam ), ali moja malena je sad bila bubana, smrkava.... leukociti 10,6.... nista.... na nalazu pise da su referentne vrijednosti do 16. a 37 i nije neka temperatura za njih male zivahne, jos pogotovo ak je u guzi mjereno to onda ni nije temperatura.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

dutka lutka valjda u isto vrijeme pisale.. da al kad vec pisem, a braco je bio zbilja bolestan, kurio do 39,7 guza, leukociti 17,3 ( dr. komentirala da nije strasno ), pa ne znam zakaj vama dizu frku oko 10,6, a meni za tih 10, 6 receno da nije nista.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

na žalost kod nas na le gledaju kao na smrtne neprijatelje. danas smo radili urin i imala je 10-12 le u urinu, tako da je sve to od neke urinarne infekcije pa ćemo raditi urinokulturu

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    na žalost kod nas na le gledaju kao na smrtne neprijatelje. danas smo radili urin i imala je 10-12 le u urinu
    mihim i ja smo ti pisale za leukocite u krvi. Drukčije je u urinu.
    tako da je sve to od neke urinarne infekcije pa ćemo raditi urinokulturu
    Joj. Barem sada znate što je. Prije je urin bio u redu.
    Mi smo kod uroinfekta dobili preporuku da dijete pije što više tekućine, a da se ne kupa u kadi, nego da se tušira.
    Bit će sve OK.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    da li je normalno da dijete bude bolesno već treću sedmicu zaredom-baš kad se sve počelo smirivati leukociti da budu ovakvi???
    pa možda ti je dijete pokupilo neku novu virozu ili upalu. možda je bila jedna bolest pa se sada malo mjehur upalio ili slično. uostalom zašto temperaturu 37 smatraš lošom? ja ne bi ni primjetila da mi dijete ima 37. to uopće nije temperatura.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    uostalom zašto temperaturu 37 smatraš lošom? ja ne bi ni primjetila da mi dijete ima 37. to uopće nije temperatura.
    Temperatura od 37 ispod pazuha: mala temperatura koja može značiti da je dijete prehlađeno, ili da se nešto drugo "kuha". Npr. uroinfekt. Tako da je ne valja zanemariti. Kod nekih bolesti karakteristična je niska temperatura, ili čak granična.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •