-
Udarac u glavu
Danas sam, izlazeći iz podruma čija unutrašnjost ima normalno visok strop, ali spušteni ulaz i treba se sagnuti pri izlasku, lupila glavom o metalni okvir vrata, toliko jako da mi se na par sekundi smračilo, malo sam bila dezorijentirana dok sam shvatila što mi se dogodilo, naravno da je i zaboljelo, i dosta sam raskrvarila tjeme.
Kako se nisam onesvijestila i ostala sam pri sebi (osim šoka kad sam skužila da su mi ruke krvave nakon što sam pipnula tjeme), nisam išla na hitnu, nego sam se javila poznaniku liječniku u susjedstvu koji je to dezinficirao, zaustavio krvarenje, vidio da je rana površinska, ali je hematom malo veći, i rekao da ne moram na hitnu ako ne budem dalje krvarila (triput dnevno držim obloge s ledom i ispirem s nekom tekućinom).
E sad, zanimaju me vaša iskustva ako ste imali takvih udaraca: smijem li sutra oprati kosu, moram li predostrožnosti radi mirovati koji dan (glava me malo boli, ali me u zadnje vrijeme i inače boli pa ne pripisujem to samo udarcu), i smijem li na bicikl i druge uobičajene, ne preteške fizičke aktivnosti?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma