Da da zutaminuta bas ti je zivot u**an jer cekas drugo dijete. Jer si financijski nestabilna i neznam ni ja sta jos ne. Meni Peterlin nije uopce preagresivna. Naslov teme je jedan a prvi post od zute nesto sasvim drugo. Zao mi je sto ti trudnoca tako tesko pada nadam se da ces prebolit. Netko se ne moze nositi sa zivotom kada je na parkingu guzva i ne moze pronaci mjesto. Vjerujem da su takvi 24h na dan duboko nesretni. Jako je tesko imati dijete ali i prekrasno. Nespavanje,viroze,gripe..nedajboze neceg goreg. Poseban je stres kada dode prvo pa je sve novo i tesko. Nema vise "slobode" i odgovoran si od 0-24 i onda jos u svemu tome evo i drugo. Ali ti to mozes bez obzira na svu zabrinutost. Ako mislis da si u depri i za to postoji rjesenje. Za sve postoji rjesenje. Ja sam mnogo puta bila u financijskoj krizi ali dok mi je cigareta u ustima osjecam da nemam pravo se zaliti. Voljela bih i ja pruziti svojima sve na svijetu i da imam koliko imaju Charles i Camilla. Ali nemam i vecina nema. I to je to. Dam koliko imam. Najvise imam ljubavi. Nemoj se naći uvrijedena mojim postom,pisem ti onako kako bi i sebi napisala. Zelim ti srecu