Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Nova trudnoĆa manje od 6 mjeseci nakon poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da, Peterlin, meni je jasno. Ponekad bi ponekome trebao virtualni šamar, ili bar ga(ju) dobro protresti, pogledati u oči i reći: ukopčaj pamet!!
    A da to fino zvuči. I da ne povrijediš ničije osjećaje. Ja povrijedim, jer ponekad moram reći popu pop, a bobu bob

Zar nije bolje dobiti virtualnu prodiku na forumu, nego se uvaljati u sr*nje iz kojeg je teško, pa i nemoguće isplivati. Pogotovo kad uvijek ima onih koji znaju kada tu prodiku podastrijeti
    Uostalom, nitko ne kaže da savjet treba prihvatiti, ionako je anoniman, ali, možda, ponekad, bar djelomično, do nekoga dopre.

zutaminuta, ti ćeš imati dvoje dječice sa malom razlikom, to je sasvim OK situacija, ne treba se izvlačiti iz nje, dapače, treba uzeti najbolje od nje. Ne mislim uopće na tu situaciju kad pišem o prodici. Ali, kad se radi o (ne)vježbanju sa curicom i odlasku liječniku radi nesjedenja...mislim da tu nisi u pravu. I sad kako "ufino" reći da bi to moglo dovesti do onog gore spomenutog sr*nja. Nadam se da me razumiješ.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ja jesam mlada al sam isto dobila ovakav dojam kao Peterlin i točno znam zašto je onako reagirala.
    Svejedno,žuta čestitam ti i želim svu sreću.
    Jedino što bi te sada trebalo brinuti je da sada rodiš zdravo dijete i da sve bude ok,a dotle uživaj s malenom.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    zutaminuta, ti ćeš imati dvoje dječice sa malom razlikom, to je sasvim OK situacija, ne treba se izvlačiti iz nje, dapače, treba uzeti najbolje od nje. Ne mislim uopće na tu situaciju kad pišem o prodici. Ali, kad se radi o (ne)vježbanju sa curicom i odlasku liječniku radi nesjedenja...mislim da tu nisi u pravu. I sad kako "ufino" reći da bi to moglo dovesti do onog gore spomenutog sr*nja. Nadam se da me razumiješ.
    Možda kada bih znala s čime se to ne slažeš, i kada ne bi obilazila kao mačak oko vruće kaše, možda bi to pomoglo da se bolje razumijemo?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Možda kada bih znala s čime se to ne slažeš, i kada ne bi obilazila kao mačak oko vruće kaše, možda bi to pomoglo da se bolje razumijemo?
    Bila sam na putu, pa tek sada odgovaram.
    Znam da obilazim, točna ti je poredba. Ali, kako da ti direktno kažem, a da te ne uvrijedim, da bi se trebala zabrinuti, ako beba sa devet mjeseci ne sjedi, i čak se sklopi kao list papira ( tvoje riječi).
    Mislim da to nije za čekati, da moraš odmah djelovati, unatoč svemu drugome, i vidjeti zašto ne sjedi i što učiniti da se to popravi.
    Ili ste naručene, jer iz tvog posta nije jasno da li si odbila termin ili ipak idete.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ili ste naručene, jer iz tvog posta nije jasno da li si odbila termin ili ipak idete.
    Bili smo kod privatnice fizijatrice koja nam je dala stručno mišljenje i upute kako da radimo s djetetom. Objasnila je da je riječ o nasljednom svojstvu bez patologije koja bi stanje pogoršavala. To ima smisla jer sam ja hipotona i bila sam također nešto sporija kao beba. Zato ne idemo po drugo mišljenje i ne forsiramo vježbe sa terapeutom. Mala se od plača ionako potpuno zgrči pa od vježbe nema ništa. Doma vježbamo sve što su pokazali plus fitness lopta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •