Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Nova trudnoĆa manje od 6 mjeseci nakon poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Žuta, kao prvo čestitam!
    Ja sam bila jedna od onih žena koje su 8 tjedana nakon poroda bile plodne, a uz vadi ga van je jako puno žena kojih znam ostalo trudno pa sam se ja odmah odlučila za nešto djelotvorno :D
    A za dojenje znaš i sama.
    Bit će teško, ali proći će i to! Samo hrabro!
    A što se vježbanja tiče, moje mlađe dijete ima pp i to debele i nije sjedio s 9 mj, evo sad tek s 10 i bila sam isto kod doktorice i rekla je da je ok i da skinem pp i stavim jednokratnu po danu dok zuji po stanu i već nakon par dana sam vidjela razliku.
    Al da se brinem - brinem se (kao i zuta, inace ne bi pitala). Ali ima djece kojima treba duže i doktorica će ga ubrzo ponovo pregledati pa radim do tada sve što mogu.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    A za dojenje znaš i sama.
    Bit će teško, ali proći će i to! Samo hrabro!
    A što se vježbanja tiče, moje mlađe dijete ima pp i to debele i nije sjedio s 9 mj, evo sad tek s 10 i bila sam isto kod doktorice i rekla je da je ok i da skinem pp i stavim jednokratnu po danu dok zuji po stanu i već nakon par dana sam vidjela razliku.
    Al da se brinem - brinem se (kao i zuta, inace ne bi pitala). Ali ima djece kojima treba duže i doktorica će ga ubrzo ponovo pregledati pa radim do tada sve što mogu.
    Meni je dojenje s malom bilo vrlo jednostavno. Nisam imala rane, ni mastitis, ni sl. Dobro, prije par dana se javio neki čudan osjećaj, ali je brzo prošao. Nije mi jasno kako ću fizički izvesti dojenje dva djeteta s obzirom na to da mala voli zaspati na cici, a drugo dijete će morati biti na cici više manje cijeli dan.

Mi isto nosimo platnene, a kad idemo na preglede stavimo plastične pa se nitko od doktora nije sjetio pitati za to. Ali inače, to sam i sama primijetila da je puno živahnija navečer pred spavanje kada joj navučem plastičnu. Mogla bih probati tako danas pa vidjeti ima li efekt.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •