Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
A za dojenje znaš i sama.
Bit će teško, ali proći će i to! Samo hrabro!
A što se vježbanja tiče, moje mlađe dijete ima pp i to debele i nije sjedio s 9 mj, evo sad tek s 10 i bila sam isto kod doktorice i rekla je da je ok i da skinem pp i stavim jednokratnu po danu dok zuji po stanu i već nakon par dana sam vidjela razliku.
Al da se brinem - brinem se (kao i zuta, inace ne bi pitala). Ali ima djece kojima treba duže i doktorica će ga ubrzo ponovo pregledati pa radim do tada sve što mogu.
Meni je dojenje s malom bilo vrlo jednostavno. Nisam imala rane, ni mastitis, ni sl. Dobro, prije par dana se javio neki čudan osjećaj, ali je brzo prošao. Nije mi jasno kako ću fizički izvesti dojenje dva djeteta s obzirom na to da mala voli zaspati na cici, a drugo dijete će morati biti na cici više manje cijeli dan.

Mi isto nosimo platnene, a kad idemo na preglede stavimo plastične pa se nitko od doktora nije sjetio pitati za to. Ali inače, to sam i sama primijetila da je puno živahnija navečer pred spavanje kada joj navučem plastičnu. Mogla bih probati tako danas pa vidjeti ima li efekt.