Ciconja mi ima 5mj, i imamo savršeno usklađenu ponudu i potražnju, čak mi se čini da smo uvijek nekako "na knap".
Prodojili smo sa 3 mj, nakon 2 ipo mj relaktacije i izdajanja (pa davanja na bočicu) i smanjivanja Ad-a, sad već 2 mj samo dojimo, bez ikakvih problema.
Sad me šef me nazvao da 29 i 30.03 moram doći na stručno (cjelodnevno) usavršavanje na poslu, jer dobijem certifikat za to i stvarno mi to treba, i da nekako osmislim kako i kad ću ga dojiti.
Prroblem je to što ja nakon mališe nemogu ništa izdojiti, a i ne znam s koje dojke da izdajam- s one s koje je jeo ili druge, nekako imam osjećaj da ako izdojim onu s koje nije jeo, da mu za drugi obrok neće biti dovoljno, jer nekad on jede s obje, nakon šta prvu isprazni.
Kad da izdajam-ujutro su mi još malo nabreknute, ali on to slisti u jednom podoju, pa je opet sve mlohavo...a frajer uz sve to jede noću svakih sat vrimena, a danju sat ipo i to mi dosad nije bio problem.
živim blizu, pa mi ga mm može i dovesti na papanje, ali najučinkovitije dojimo ležečki, a sjedečki još uhodavamo.
ja bi malo izdojila, bar bocu jednu u frižderu da imam za slučaj ljute gladi, ali nemam pojma kako da to postignem
ajme, tako sam zbunjena.....help, pliiiiz, neka savjetnica ili netko sa iskustvom molim pomoć!![]()