Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: milinovicev intervju tjedna na RTL-u

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam se na svoj i potpisala punim imenom i prezimenom ,neka nas pogleda u oči i kaže to što je izjavio pred hrvatskom javnošču -rambo lažaov

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Užas! Morala sam preskakati dijelove intervjua jer mi je bilo neugodno gledati! Ne mogu vjerovati da je taj čovjek liječnik i da je zadužen za naše zdravstvo
    Po govoru tijela se vidi da laže. Stalno se meškolji i gnijezdi, pogled mu stalno bježi sa strane i ne gleda novinara u oči! Nije mi jasno kako mu nije neugodno tako lagati pred cijelom javnosti. Na taj način omalovažava sve vas koje ste mu se javljale iz Maribora, a i nas ostale. Valjda misli da je naš narod neuk i neinformiran pa da neće saznati kako stvari stoje.
    Nadam se da ga uskoro nećemo morati više gledati ni slušati te da naši parovi neće više morati ići u susjedne zemlje da bi ostvarili svoj životni san i postali roditelji!
    Držim fige svima koji su u postupku i sanjam o jednom boljem vremenu kada ćemo imati vladu s pravom pronatalitetnom politikom, a ne samo deklarativnom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •