S krilicima. Izgledaju potpuno isto kao oni koje sam uslikala, samo što imaju dezen. Gore više je link.
S krilicima. Izgledaju potpuno isto kao oni koje sam uslikala, samo što imaju dezen. Gore više je link.
mene zanima i dezen...a znam da nisam jedina![]()
Dobro, budem stavila. ALi morate se malo strpiti.![]()
Drage mame,
Rado bih prodala novi komplet platnenih pelena Kamaris (20 komada + platneni ulošci + papirnati ulošci - cijeli komplet u platnenoj vreći koji se kupi u njihovoj prodavaonici), od kojih su samo dvije po jedanput korištene.
Naravno u kompletu su i zaštitne pelene, od kojih dvoje još imaju i papirnatu etiketu jer nisu korištene, dok su jedne korištene dvaput.
Kako mojoj bebi ne odgovaraju, kontaktirala sam i proizvođača (gđa. Svjetlana), koja me uputila na forum. (objasnili smo joj u čemu je problem)
Ljubazno molim da se jave zainteresirane mame, obzirom da pelene sada stoje neiskorištene, a nekome mogu pomoći.
I naravno, sretna vam, sretna, zdrava i nasmijana nova 2006.!!!
Vis ti to. Ha, onda mi nema druge, nego prec i na platnene uloske. Btw. stavim Aniti jednokratnu u ekstremnim situacijama...ajme sta to smrdi cim se popiski :shock: Nego, ima li mozda i dnevnih platnenih ulozaka? Ja imam jak iscjedak, a grozim se mokrih gacicamamma Juanita prvotno napisa
Koliko bi mi trebalo uloskica za menstruaciju? Prosjecno?
Storma, ima i dnevnih platnenih, baci oko ovdje 8)
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=ulo%9Aci