Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: biolozi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, polako...
    Mislim da Nataša ništa nije loše mislila s ovim postom, ja ga nisam ni shvatila kao ispušni ventil bijesa od negativnih testova, nego baš kao općenito pitanje o biolozima i možda više o protokolu rada unutar pojedinih klinika (zato mi je i palo na pamet što mo biologica tada reče vezano za dolazak i odlazak nje kao biologa u kliniku).

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sjetimo se koliko je puta primjerice na stranici VV-a bila pokrenuta rasprava o biologici. Pa pogledala me ovako, onako, rekla ovo ili ono ili pak... svima je rekla nešto, a meni ništa...
    Ja sam osobno više puta pokušavala smiriti strasti takvog tipa na stranici VV. Jesmo ili možda sad sretniji kad je čekaonica polu-prazna...i kad znamo da ćemo u postupak možda 1 godišnje. Ja nisam i uvijek sam čekala i puštala da stručnjaci kažu što mi je činiti, ali sam bila jasna u svojim upitima.
    Molim vas...tko bi od vas htio da se njegovo posao ili trenutak u danu secira na dijelove. Budimo iskreni... Niti je VV ili Slovenija obećana klinika, niti je biolog/ica svemoguć/a, niti...je ovo ili ono...
    Pa tako i bilo koja druga klinika koja se bori za svoje pacijente.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •