Ja sam imala sreće upoznati dvoje sjajnih biologa. Njihov je posao, svi to znamo, iznimno važan. Kad dr. obavi punkciju, nekako već znam da će js biti oplođena jer sam svjesna u čijim je rukama. Ljudi smo različiti i na žalost i među biolozima ima onih koji budu nekorektni prema pacijenticama pa tako podržavan natašu u onome što je napisala. Ne mogu ni zamisliti kako bi se osjećala da je jedno od njih dvoje koje poznajem hladno i nepristupačno (naravno, mislim u poslovnom smislu, ne mora me nitko simpatizirati). Bilo mi je dovoljno što jedna sestra (srećom jako rijetko radi) ima u određenim trenucima loš pristup - npr. kritizirala me da sam nervozna i zašto sam nervozna iako nisam bila, a tada me ona unervozila jako, a i drugima je to isto napravila i to u najosjetljivijem trenutku. Inače je ok, ali...
...kad ti biolog (ica) objasni kako embrij izgleda, kako se dijelio, kako su strepili npr. nad tim jednim...ponekad pomislim imaju li dovoljno vremena za sebe...
U MPO se puno i previše radi, dr-ovi, biolozi, sestre i dr., potpisujem ina33, nisam za to da rezultat toga bude i njihovo narušeno zdravlje jer nemaju ni petka ni svetka i bez ovog nerazumnog zakona, a s njime još i puno gore i s državom i ministrom koji će obečati velike novce, a daje manje i usput vrlo rijetko govori istinu.