voda za peglu je bolja sto je mekanija. ZGB voda je koma tvrda i nakuplja se kamenac vrlo brzo. ja koristi iskljucivo destiliranu (da budem preciznija deioniziranu) vodu, kako za peglu tako i za auto. bezobzira sta pise na samim uputama za peglu. jer te upute bez obzira sto su napisane na vise jezika nisu prilagodjene uvijetima na terenu. a i u puno uputa pise ukoliko je voda jako tvrda tada je pomjesajte s destiliranom.
sto se tice pegle bilo je vec par topica i uvijek svako svog konaj hvali. meni su moje braunice super. izmjenjala ih par, i svakoj je doslo glave padanje s daske za peglanje. dok nisam imala djecu drzala sam dasku za peglanje u dnevnom boravku , da mi bude uvijek na usluzi.
parne stanice kako god mi romanticno zvucale imaju jednu za mene veliku manu, a to je velicina. dakle za to bi morala naci mjesto u svom stanu.
a sto se tice susilice, ana sigurna sam da bi mogla naci mjesta. moja stoji na lodji (jos kratko ). i da ja ti svoju ako zelis dofuram da isprobas, naravno na kosuljama od MM-a, ali dam ti da probas i tu svoju jednu koja je ljaki