Lutonjice, pa ovo zvuči ko' bajka u odnosu na početak ovog topica. Stvarno ste daleko dogurali.

NanoiBeba, nadam se da će i kod vas uskoro biti pomaka na bolje. Držim fige.
Ne znam kako je sa dvoje, ali jedno na cici cijele noći dovelo me više puta do ruba očaja. Više nego jednom sam znala tuliti u tišini, a ona blaženo spava. jedno vrijeme smo i mi imali aranžman "mama u dnevnoj sobi dok se ostali baškare na velikom krevetu". I stvarno je prorijedila buđenja. Nakon nekog vremena sam se vratila u krevet, a onda sam jedne noći izvukla ciku i ona je ostala spavati dalje. Nisam se od šoka mogla pomaknuti :shock: . I tako sam nastavila svake noći, a ona je to prihvatila iako je koji puta bilo negodovanja kroz san koje je ubrzo prestalo. Bez suza, plakanja i natezanja došli smo tamo gdje sam mislila da nikada nećemo stići.

Sad spavamo svi u velikom krevetu, a Lada u kindaču spojenim s krevetom. Ta joj se kombinacija posebno dopala. Noćna buđenja su se ustalila na 1-3 puta iako ima noći bez buđenja. Više niti njoj niti meni ne pada na pamet spavanje ciki. Danju je to druga priča, ali kako ona ipak dio dnevnog sna odvali sama, nije mi problem leći uz nju. Dobro mi dođe koji put.

Još nismo došli u fazu da MM spava uz nju, ali stignemo još i to probati. Za sada nam je ovako OK. Ne želim se niti sjetiti koji smo put prošli.

Branka1, Lea je prava mala pametnica