Magdalena777,
Ja sam puno čitala o Domperidoneu prije nego što sam ga kupila. Kod nas ga nema i žene ne znaju za njega (većinom ni liječnici, pa ne znam koliko će ti moći pomoći ako ih pitaš za savjet), ali vani se naveliko koristi za povećanje količine mlijeka. Na osnovu svega što sam o njemu pročitala (diplomirala sam engleski i talijanski, pa sam bez problema mogla čitati o tome na stranim web stranicama), uvjerila sam se da su prednosti tog lijeka daleko veće nego njegove mane, ako ih uopće ima, jer u mijeko se izlučuje vrlo malo, a osim toga taj lijek se vani u obliku sirupa daje i bebama kao pomoć kod refluksa (pojačanog vraćanja hrane, tj. bljuckanja). I moja ga je treća djevojčica kao beba koristila, jer joj ga je preporučio specijalist u Rijeci (lijek smo kupovali u Italiji).
Ako znaš engleski, pogledaj si ovaj link o Domperidoneu:
http://www.kellymom.com/newman/19b-domperidone2.html
Možeš zamoliti pedijatricu ili svoju liječnicu da ti napiše onaj obični bijeli recept za compresse Domperidone od 10 mg. Uzima se 3 x dnevno jedna tabletica, ali u Italiji se može kupiti i bez tog recepta. Kutija od 30 tabletica stoji 4 eura i traje 10 dana. Ne znam da li se može naručiti, možeš pitati u nekoj našoj ljekarni.
Ja i moja beba smo se preporodile od kad koristimo Domperidone. Nadam se da će i vama pomoći.
Sretno!