Zna li netko gdje ima za kupiti flomastera za bijelu ploču po mogućnosti više boja?
Ploču s jednim flomićem smo dobili ali je već pri kraju
Hvala
Zna li netko gdje ima za kupiti flomastera za bijelu ploču po mogućnosti više boja?
Ploču s jednim flomićem smo dobili ali je već pri kraju
Hvala
u narodnim novinama kod dzamije su prije imali u kompletu 12 flomica za whiteboard za nekih 64 kn.... sad vec par puta kad sam trazila nisu vise imali ali rekli su da ce opet narucivati...
U TL nema, jutros sam tražila
Nazvat ću kasnije Narodne novine. Hvala za info![]()
ta 4kom iz TL su po 4,99kn, pa zato i nestaju svjetlosnom brzinom. budi strpljiva, osvanut ce oni kad tad![]()
Aha. Dobro, budem ih obilazila
Narodne novine imaju po 4 komada u kompletu, nitko nema tih 12 nažalost. Korason, ak ih nekad nađeš molim te javi
bilo je u intersparu. nedavno
Ja sam ih vidjela neki dan u onoj knjižari na Trgu, na tramvajskoj stanici.
bilo ih je u intersparu i metrou ali 3 boje u kompletu - crna, plava, zelena (ili crvena?)
Mi smo kupili u Metrou. Ali su 4 boje. Plava, crvena, crna i zelena.
mislim da ih imaš u svakom većem dućanu, tipa špara, mercatora...
Hvala svima na odgovorima
Kupila sam u Sparu 3 komada za 35 kuna.
A inače, vidim da u Ikei ima 7 komada za 2 eura... da poludiš!
zna li netko koliko košta ta ploča za crtanje?
Ne znam, mi smo svoju dobili - mislim iz emezete. Vidim da ju imaju u morning glory-u za 90 kuna, ali pretpostavljam da možeš proći za manje u velikim centrima. Odmah si uzmi i flomiće za rezervu![]()
a čime se to briše?
ja nisam baš oduševljena s njom
ako se slučajno obriše npr. rukavom ili pošara po odjeći to se ne da oprati kasnije
Nisam to znala, al sam ovaj vikend otkrila... nove hlačice pošarane i nije se sve opralo![]()
Moji su prije par godina dobili jedan koferić, s jedne strane je crna ploča (kao školska, za pisanje kredom) a s druge bijela, za pisanje flomasterima. To je dugo bila omiljena igračka za igru školice i koriste je i danas, a flomići presušili... Moja djeca sama su se snašla i uzeli obične flomastere na bazi vode (Hlapić, mislim da je to TOZ). Crtaju odlično, briše se papirnatom maramicom, a ako su tamne boje povremeno očiste mokrom maramicom za poštovani dio tijela.
Te packe od "vodenih" flomastera uredno se peru s odjeće. Ima takvih i debelih, za malu djecu (vidjela u Mercatoru) ali moji su veliki pa to odavno ne stanuje u našoj kući.
A kako očistite ploču ako ostane crtež malo predugo (čitaj 2 dana) jer je ploča dvostrana pa nismo ni znali da nije obisana. S alkoholom smo obrisali, ali je ostao svijetli trag crteža.